LeBron James kondigt PlayStation 5-samenwerking aan

LeBron James x Sony PlayStation 5 release datum

LeBron James kondigt PlayStation 5-samenwerking aan

De LeBron James x Sony PlayStation 5-samenwerking toont nieuw ontworpen PS5-console en draadloze controller vol persoonlijke beelden en gezegden.

LeBron James x Sony PlayStation 5 release datum

LeBron James heeft een nieuw zakelijk partnerschap aangekondigd. De topscorer aller tijden van de NBA heeft zijn nieuwste samenwerkingsproject met PlayStation aangekondigd, waarbij hij zijn eigen vertolking van de console en de bijbehorende DualSense draadloze controller heeft onthuld.

James voegt zijn eigen persoonlijke flair toe aan de spelitems door ze te versieren met persoonlijke afbeeldingen en gezegden. Zijn kroonlogo komt in meerdere kleuren samen met de zinnen “Nothing Is Given, Everything is Earned” en “Chosen Ones” om het harde werk, de opoffering en de toewijding te onderstrepen die nodig waren om hem te helpen de topsporter te worden die hij nu is.

“Het is nog steeds gek om te denken dat een kind uit Akron dat is opgegroeid met het spelen van games, zoiets kan maken. Het ontwerpen van een console-cover en controller met PlayStation die een knipoog geeft naar mijn I Promise-studenten en waar we vandaan komen, is best gaaf”, zegt James. “Ik hoop dat het iets is dat iedereen blijft inspireren, en dat ze een beetje plezier beleven aan het vinden van betekenis in elk detail.”

Deze samenwerking is gekoppeld aan PlayStation’s nieuw aangekondigde Playmakers-initiatief – een doorlopende serie met speciale projecten met culturele smaakmakers, atleten en spraakmakende figuren die liefde voor gaming hebben getoond.

Zou jij de LeBron James x Sony PlayStation 5 kopen?

LeBron James x Sony PlayStation 5 release datum

Post a Comment

#Volg ons op Instagram