Samsung introduceert Bespoke Jet Vacuum

Samsung Bespoke Jet

Samsung introduceert Bespoke Jet Vacuum

De Samsung Bespoke Jet is een innovatieve stofzuiger die komt in combinatie met een zelfreinigend laadstation. Moet jij niet een nieuwe stofzuiger kopen?

Samsung zijn nieuwe Bespoke Jet gelanceerd, een draadloze stofzuiger gecombineerd met een alles-in-één schoon station dat in één keer opslaat, oplaadt en automatisch weggooit. De stofzuiger is bekroond met de titel Honoree tijdens de CES Innovation Awards 2023 en arriveert in een schone, lichtgewicht vorm met AI-reinigingsmogelijkheden.

“Reinheid is nu top of mind voor consumenten over de hele wereld, dus we wilden een product maken dat handigere en krachtigere functies biedt om huizen van bewoner opgeruimd te houden tot het einde van de schoonmaak”, zegt Hyesoon Yang, Executive Vice President en Head of Klantervaring van de Digital Appliances Business bij Samsung Electronics in een persbericht. “De Samsung Bespoke Jet levert niet alleen het vermogen en de prestaties die nodig zijn om je vloeren schoon te houden, het prachtige ontwerp past ook naadloos in elke kamer van het huis.”

De stofzuiger genereert 210 W zuigkracht en weegt 1,44 kg, licht genoeg om in één hand te worden gehouden om muren schoon te maken. De hoofdcycloon sorteert grof vuil, het metalen gaasfilter filtert kleinere kruimels, de jetcycloon zuigt fijn stof op en het microfilter en het fijnstoffilter vangen alle achtergebleven deeltjes op. Dankzij een aantal hulpstukken, zoals de Spray Spinning Sweeper in combinatie met een watertank van 150 ml, kan hij voor elk oppervlak worden geoptimaliseerd. Voor een extra modern tintje is de bovenkant van het apparaat voorzien van een digitaal paneel dat de tijd, intensiteit en waarschuwingsmeldingen weergeeft.

De Samsung Bespoke Jet is momenteel verkrijgbaar via de Samsung-website en bij geselecteerde retailers vanaf € 699. Kleuropties zijn ‘Midnight Blue’, ‘Woody Green’ en ‘Misty White’.

Samsung Bespoke Jet

Post a Comment

#Volg ons op Instagram