Nieuwe Loro Piana Fall-Winter 2023-collectie gekenmerkt door verfijnde luxe

Loro Piana Fall-Winter 2023

Nieuwe Loro Piana Fall-Winter 2023-collectie gekenmerkt door verfijnde luxe

Nieuwe Loro Piana Fall-Winter 2023-collectie gekenmerkt door verfijnde luxe, pragmatische functionaliteit en historische stoffen.

Loro Piana Fall-Winter 2023

Loro Piana stemt zijn luxe vakmanschap af op de actieve levensstijl van moderne individuen. Het merk veranderde kenmerkende vormen voor eigentijdse functionaliteit en presenteert een herfst/winter 2023-collectie die veelzijdigheid biedt zonder in te leveren op stijl.

Als weerspiegeling van de vrije geest van de rondtrekkende “Loro Piana-man”, is het nieuwe assortiment geïnspireerd door diverse landschappen over de hele wereld. Van Peru tot Australië en van Nieuw-Zeeland tot Mongolië, elke setting geeft niet alleen esthetische thema’s aan de respectievelijke kledingstukken, maar is ook een eerbetoon aan de verschillende landen die de fijne stoffen produceren.

In de voorhoede van de collectie wordt een combinatie van alpacawol en leer geplaatst in losjes gestructureerde kledingstukken, zoals double-breasted overjassen, minimalistisch ontworpen carcoats en grof gebreide kleding. Naast het creëren van een klassieke look, hebben de rijke stoffen waaruit deze stukken bestaan ademende en toch slijtvaste eigenschappen. Voor deze release kijkt Loro Piana ook naar de wisselende seizoensklimaten over de hele wereld, door een technische reeks bovenkleding, tussenlagen en broeken samen te stellen. Het is compleet dankzij lichtgewicht jacks, waarbij het Italiaanse merk tevens weerbestendige bombers en blousons introduceert in beige en rode tinten die een slimmere look behouden.

Shearling-jassen, boxy-jacks in denimstijl, chevrongeweven truien en andere luxere items in het assortiment bevatten recente innovaties met kasjmier, waaronder CashDenim en Cashfur. In combinatie zorgen de diverse lagen voor ongeëvenaarde warmte en comfort. Om de collectie af te ronden, heeft het Italiaanse merk zwarte loafers, sjaals en wollen mutsen bijgevoegd om de luxe kleding van matchende accessoires te voorzien.

Bekijk de praktische kijk van het merk op luxe in het lookbook hieronder.

De Loro Piana Fall-Winter 2023 zal binnenkort te koop zijn via de website van het merk en in wereldwijde boetieks.

Loro Piana Fall-Winter 2023

Loro Piana Fall-Winter 2023

Loro Piana Fall-Winter 2023

Loro Piana Fall-Winter 2023

Post a Comment

#Volg ons op Instagram