Swatch en OMEGA gaan nieuwe MoonSwatch uitbrengen

OMEGA x Swatch MoonSwatch Mission to Moonshine Gold

Swatch en OMEGA gaan nieuwe MoonSwatch uitbrengen

Een nieuwe OMEGA x Swatch MoonSwatch Mission to Moonshine Gold is op komst, met een geplande lancering op 7 maart 2023.

OMEGA x Swatch MoonSwatch Mission to Moonshine Gold

Swatch heeft een teaser op zijn Instagram geplaatst voor het aanstaande Mission to Moonshine Gold-uurwerk – de nieuwste toevoeging aan de MoonSwatch-collectie met OMEGA.

In 2022 onthulde Swatch in samenwerking met OMEGA de langverwachte MoonSwatch-collectie. Ondanks dat het geen beperkte uitgave was, was de collectie vrijwel onmiddellijk uitverkocht, na een waanzinnige wereldwijde lancering.

Tot nu toe heeft het horlogemerk nog geen officiële afbeeldingen vrijgegeven voor het nieuwe Speedmaster-uurwerk. Er wordt echter gespeculeerd dat het horloge hoogstwaarschijnlijk hetzelfde ontwerp zal hebben als de rest van de collectie, die momenteel al 11 referenties omvat. De naam geeft ook een hint over de kleurstelling van het nog niet uitgebrachte stuk, die overwegend een goudkleurig kast-, bezel- of wijzerplaatontwerp zal hebben.

Het belangrijkste is dat de teaservideo belangrijke informatie bevat over de releasedatum en beschikbaarheid van het horloge. Van Zürich, Tokio en Milaan tot Londen, het horloge zal naar verwachting officieel worden onthuld op geselecteerde locaties op overeenkomstige tijden. De lijst omvat Tokyo Stock Exchange om 18.30 uur. JST, The Royal Exchange in Londen om 18.00 uur GMT, evenals Paradeplatz/Peterhof in Zürich en Piazza Affari in Milaan om 19.00 uur. CET.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn, houd de website en sociale media van Swatch in de gaten voor verdere updates.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Swatch (@swatch)

Ga jij de nieuwe OMEGA x Swatch MoonSwatch Mission to Moonshine Gold kopen?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram