‘Bad Boys 4’ officieel aangekondigd door Will Smith en Martin Laurence

Bad Boys 4 film bioscoop release

‘Bad Boys 4’ officieel aangekondigd door Will Smith en Martin Laurence

Bad Boys 4 officieel aangekondigd door Will Smith en Martin Laurence. De film komt in navolging van de Bad Boys For Life reboot uit 2020.

Bad Boys 4 film bioscoop release

Bad Boys 4 is officieel in pre-productie bij Sony, met franchisesterren Will Smith en Martin Lawrence die hun rollen als drugsdetectives Mike Lowrey en Marcus Burnett opnieuw op zich nemen.

De acteurs bevestigden het nieuws op Instagram, waarbij Smith een video uploadde waarin hij naar het huis van Lawrence reed terwijl hij luisterde naar de soundtrack van Nelly, P. Diddy en Murphy Lee’s Bad Boys II-soundtrack “Shake Ya Tailfeather”. De komische visual ziet het duo weer bij elkaar komen en maakt zelfs grapjes over hoe ze hun slogan “Bad boys for life” hadden moeten gebruiken voor de aankomende film in plaats van voor de voorganger uit 2020.

Bad Boys 4 wordt geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah, met Chris Bremner die het script schrijft en Jerry Bruckheimer, Smith, Doug Belgrad en Chad Oman die produceren.

Bad Boys For Life werd oorspronkelijk uitgebracht in 2020 en staat bekend als een van de laatste pre-pandemische kaskrakers. In deze film zagen we tevens Paola Núñez, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Kate del Castillo, Nicky Jam en Joe Pantoliano.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmith)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram