TRAILER: Michael B. Jordan onthult zijn verleden in nieuwe ‘Creed III’-trailer

Creed III trailer bioscoop

TRAILER: Michael B. Jordan onthult zijn verleden in nieuwe ‘Creed III’-trailer

Michael B. Jordan onthult zijn verleden in de nieuwe Creed III trailer. De derde film uit de franchise verschijnt medio maart in de bioscoop.

Met nog iets meer dan een maand tot de release van Creed III, hebben Warner Bros. en MGM hebben een nieuwe previewclip uitgebracht voor de langverwachte boxing threequel.

De film betekent het regiedebuut van Michael B. Jordan, naast dat hij natuurlijk opnieuw de hoofdrol speelt in de emotionele achtbaan die het plot belooft.

De nieuwe teaser geeft ons een beter beeld van de problemen van Adonis uit het verleden die hij het hoofd moet bieden, terwijl hij tegelijkertijd de bokserfenis die hij heeft opgebouwd moet redden.

De korte trailer belicht Donnie’s “broederlijke” relatie met Damian en hoe zijn jeugdvriend lijkt terug te komen voor “onafgemaakte zaken”. Damian, gespeeld door Jonathan Majors, staat centraal in de verhaallijn van deze derde aflevering, waarbij we Donnie zeven jaar na de gebeurtenissen in de tweede film volgen. Damian’s onverwachte terugkeer na vele jaren ‘weg’, leidt ertoe dat Donnie op een gegeven moment oog in oog komt te staan met een van de grootste bokswedstrijden uit zijn professionele carrière.

Tessa Thompson keert terug als Donnie’s vrouw Bianca Taylor en Tony Bellew als Ricky Conlan uit de eerste film, met Wood Harris als Tony “Little Duke” Evers, Florian Munteanu als Viktor Drago en Phylicia Rashad als Mary Anne.

Bekijk Creed III trailer bovenaan en check de film begin maart in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram