Hermès herinterpreteert diens H08-horloge in roségoud en titanium

Hermès H08 rosé goud titanium

Hermès herinterpreteert diens H08-horloge in roségoud en titanium

Het Hermès H08-horloge is nu verkrijgbaar in roségoud en titanium, met een tweekleurig ontwerp dat stedelijke verfijning en sportiviteit uitstraalt.

Hermès H08 rosé goud titanium

De nieuwste toevoegingen aan de H08-horlogeserie van Hermés zijn uitgevoerd in roségoud en titanium, en kennen een sportieve aantrekkingskracht en stedelijke verfijning.

Het H08-model, voor het eerst onthuld in 2021, is de eerste poging van de luxueuze Maison om een herenuurwerk te maken. Sindsdien heeft Hermés verschillende iteraties van het horloge gelanceerd, van zwart met grijs, titaniumblauw, tot een uitvoering in beperkte oplage met taxigele accenten.

Ontworpen door Philippe Delhotal, Creative Director van Hermès Horloger, is de nieuwe editie gemaakt van een lichtgewicht maar stevig legeringsmateriaal en blijft hij trouw aan de kussenvormige kast van het model. Lopend op Hermés’ eigen H1837 mechanische en zelfopwindende beweging, is het klokje vervaardigd in Zwitserland met een gangreserve van 45 uur. De achterkant van de kast is samengesteld uit DLC-behandeld titanium in zwart en is gecombineerd met een roségouden middenstuk.

Het tweekleurige kleurenschema zet zich voort op de voorkant van het 39 mm horloge, waar de zwarte keramische lunette en kroon tegen een satijngeborstelde roségouden kast geplaatst zijn. De fijnkorrelige wijzerplaat wordt geaccentueerd met lichtgevende wijzers en de indexen zijn behandeld met gouden randen. Bij het horloge komen twee riemopties, een gemaakt van zwart rubber, de andere in een antracietkleurige stoffen band, beide compleet met een titanium DLC-vouwsluiting.

De officiële releasedatum en prijs van het nieuwe Hermés H08-horloge moeten nog worden aangekondigd. Ga voor meer informatie naar de officiële website van het merk.

Hermès H08 rosé goud titanium

Hermès H08 rosé goud titanium

Post a Comment

#Volg ons op Instagram