Casablanca’s Atlantis Sneaker nu beschikbaar in nieuw trio van sportieve kleuren

casablanca atlantis sneaker - Tennis Green, Clay Orange, Off-White

Casablanca’s Atlantis Sneaker nu beschikbaar in nieuw trio van sportieve kleuren

De Casablanca Atlantis Sneaker is nu beschikbaar in een nieuw trio van sportieve kleuren. Ga voor Tennis Green, Clay Orange of Off-White.

casablanca atlantis sneaker - Tennis Green, Clay Orange, Off-White

Na zijn debuut eind 2022 is het Parijse label Casablanca terug met de tweede release van zijn eerste in-house sneaker, de Atlantis. Het maximalistische model werd voor het eerst geïntroduceerd in de herfst/winter 2022-collectie van het merk en was eerder verkrijgbaar in levendige rode en blauwe kleurstellingen.

De Atlantis, ontworpen door Charaf Tajer en Steve Grimes, ontleent zijn naam aan het fictieve eiland dat onder water is vergeten en vertelt een verhaal via elk paneel. Het schoenenaanbod is wederzijds verfijnd, excentriek en eenvoudig, waarbij het de vorm van de oceaan aanneemt door zijn oversized gebogen zooleenheden.

Nu verkrijgbaar in “Tennis Green”, “Clay Orange” en “Off-White”, wordt Casablanca’s eerste sneaker samengevoegd met old-school tennisenergie. Hij is bestemd voor de baan, met een bovenwerk van geperforeerd leer en getinte suède accenten op de spatborden en hielkapjes. “Casa Sport”-branding is te zien, terwijl ongelijksoortige omgekeerde driehoek-logo’s in de tonglabels zijn geborduurd. Extra branding is te vinden op de hielen, bovenop opvallende zolen die een gegolfde EVA-schuimconstructie hebben voor een vloeiende look.

De drie nieuwe kleurstellingen van de Casablanca Atlantis-sneaker zijn nu verkrijgbaar via de website van het merk. De edities “Tennis Green” en “Clay Orange” zullen op 13 januari tevens te koop zijn bij geselecteerde wereldwijde retailers voor € 250, terwijl de “Off-White” colorway exclusief blijft voor Casablanca.

casablanca atlantis sneaker - Tennis Green

casablanca atlantis sneaker Clay Orange

casablanca atlantis sneaker  Tennis Green

casablanca atlantis sneaker Clay Orange

casablanca atlantis sneaker Off-White

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram