Casablanca Atlantis is de eerste sneaker van het luxemerk

Casablanca Atlantis sneaker

Casablanca Atlantis is de eerste sneaker van het luxemerk

De nieuwe Casablanca Atlantis is de eerste sneaker van het luxemerk. Het kleurrijke kledinglabel lanceert de schoen op 16 november.

Casablanca Atlantis sneaker

Casablanca duikt de diepte in met zijn gloednieuwe debuutsneaker, een gebeeldhouwd model genaamd Atlantis. Vernoemd naar de gezonken stad is de schoen deze maand la verkrijgbaar.

Net als de kleding van Casablanca, combineert de Atlantis sport met verklede luxe. Het merk, opgericht door Charaf Tajer in 2018, heeft naam gemaakt op het gebied van verklede versies van sportkleding’ van trainingspakken tot tennisrokken.

In feite pionieren de zijden shorts en gebreide polo’s van het merk in een geheel nieuwe categorie: après-sport, een ultra-luxe kijk op kleding voor de veeleisende atleet – of in ieder geval de veeleisende aspirant-atleet.

De golfvormige zool van de sneaker zelf is geïnspireerd op de utopie onder water en bootst de beweging van water na. Deze stevige, golvende basis ondersteunt een meer gestroomlijnd, geperforeerd bovenwerk waarvan de stijllijnen doen denken aan een klassieke tennisschoen. Suède panelen bij de teen en hiel voegen kleuraccenten toe in rood of blauw.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CasablancaⒸ (@casablancabrand)

Ondanks de unieke positie van Casablanca in de mode- en sportruimte, is de Atlantis de eerste in-house sneaker. Terwijl het label eerder samenwerkte met New Balance aan modellen als de XC-72 en de 327, werd het inderdaad hoog tijd dat het Parijse merk een eigen schoen zou lanceren.

De Casablanca Atlantis is vanaf 16 november exclusief bij Casablanca te koop en vanaf 18 november bij retailers wereldwijd.

Casablanca Atlantis sneaker

Casablanca Atlantis sneaker

Casablanca Atlantis sneaker

Post a Comment

#Volg ons op Instagram