“Nieuwe Off-White x Nike Air Force 1 Low “Ghost Grey” exclusief naar Parijs”

Off-White x Nike Air Force 1 Low "Ghost Grey" Parijs exclusive

“Nieuwe Off-White x Nike Air Force 1 Low “Ghost Grey” exclusief naar Parijs”

Nieuwe Off-White x Nike Air Force 1 Low “Ghost Grey” sneakers lijken exclusief op weg naar Parijs.

Off-White x Nike Air Force 1 Low "Ghost Grey" Parijs exclusive

Zsneakerheadz

Na de release van de “Light Green Spark” voor de tentoonstelling “Figures of Speech” van het Brooklyn Museum, horen we nu geruchten over een nieuwe uitvoering van de Off-White x Nike Air Force 1 Low. Deze “Ghost Grey”-kleurstelling, die naar verluidt exclusief is voor Parijs, zou in navolging zijn van de exclusieve designseries MoMA, ComplexCon, MCA en ICA .

Het gerucht gaat dat de Off-White x Nike Air Force 1 Low “Ghost Grey” een tonaal grijs leren bovenwerk zal hebben in combinatie met opgestikte Swooshes van metallic folie op de middenvoet. Verdere details op de grove gebouwde sneaker zijn zichtbare stiksels, “NIKE AIR” geborduurd op de achterkant, verplaatste tonglabels, met “SHOELACES” gemarkeerde veters en een label met ritssluiting. Het ontwerp van de schoen wordt afgewerkt met bijpassende AF1-zoolunits met de tekst “AIR”.

Naar verluidt kost de exclusieve Off-White x Nike Air Force 1 “Ghost Grey”, exclusief beschikbaar in Parijs, € 160. De sneakers zullen naar verwachting ergens in het voorjaar van 2023 een verrassende release krijgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door zSneakerHeadz (@zsneakerheadz)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram