Nieuwe Dior-winkel aan Amsterdamse Dam heeft uitgebreide herencollectie

Dior-winkel Amsterdam Dam

Nieuwe Dior-winkel aan Amsterdamse Dam heeft uitgebreide herencollectie

De nieuwe Dior-winkel aan de dam in Amsterdam is onlangs geopend. De boetiek aan de dam beschikt over een groot shopgedeelte met Dior Men.

Dior-winkel Amsterdam Dam

Modehuis Dior kondigde onlangs met groot genoegen de opening aan van een nieuwe en unieke boetiek in het kloppende hart van Amsterdam. De nieuwe locatie op de Dam is een iconisch gebouw waarvan de gevel in rode baksteen de traditionele Nederlandse architectuur weerspiegelt. En goed nieuws voor ons, want er is een volledige etage met herenkleding, sneakers, tassen en andere accessoires.

De uiteenlopende collecties van Dior komen samen in een stijlvolle setting in een van de drukste gebieden van het land. De vaste waarden van het merk mochten zodoende uiteraard niet ontbreken, zoals het parket in Versailles stijl of het typerende Cannage motief op grote panelen.

Op het gelijkvloers en de eerste verdieping schittert Dior’s Cruise 2023 collectie , waarmee Maria Grazia Chiuri een eerbetoon brengt aan de virtuositeit van het Andaloesische vakmanschap, in een uitgepuurd interieur met zachte accenten in wit, beige, goud of subtiel roze. Het mondaine kader schept de ideale omgeving voor de accessoires, schoenen en iconische tassen van het luxemerk. Denk maar aan de Saddle, de Lady Dior of de Dior Book-tote met geborduurd Jardin Botaniquedessin of Pietro Ruffo’s Rêve d’Infini motief. Op de tweede verdieping staat de herenmode van Kim Jones centraal, te midden van hypnotiserende blauwtinten.

Als kers op de taart werd de boetiek voorzien van designmeubels. Dankzij de sculpturale werken van Tony Jouanneau wanen bezoekers zich zo in de tuinen van Monsieur Dior.

Wanneer kom jij naar de nieuwe Dior-winkel in Amsterdam?

Dior-winkel Amsterdam Dam

Dior-winkel Amsterdam Dam

Foto: Jonathan Taylor – DIOR

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram