Een WK feest voor mannen doe je zo!

echt WK feest voor mannen

Een WK feest voor mannen doe je zo!

Tips voor om een echt WK feest voor mannen te organiseren? Lees mee en creëer het ultieme voetbalfeestje thuis.

echt WK feest voor mannen

Het WK is inmiddels al enige tijd bezig! Één maand lang samen met je vrienden feesten en genieten van het Nederlands elftal en het WK.  Daarom bespreken we wat jij kunt doen om een knalfeest te organiseren met alle benodigdheden voor jou en jouw vrienden. Onderwerpen zoals: oranje versiering, hapjes & drankjes en goede TV worden allemaal besproken zodat jij het beste voorbereid bent op een fantastisch feest geven!

Versiering

Versiering is een onmisbaar aspect van een leuk feest. Het voegt sfeer toe en laat zien dat je moeite en tijd hebt gestoken in de organisatie. Dit geldt natuurlijk ook voor een WK feest. Nederland staat in het teken van oranje, dus is het voor de hand liggend om wk versiering te halen om de stemming te optimaliseren en om Nederland te steunen in hun strijd. Leuke versiering kan bestaan uit: slingers, vlaggen, tafelkleden en diner accessoires. Mix en match bordjes, bekers en andere soort versiering om jouw locatie zo sfeervol mogelijk te maken.

Hapjes & Drankjes

Een belangrijk detail dat niet kan ontbreken op elk leuk feest zijn lekkere snacks en goede drankjes. WK gerelateerde nootjes, chips, bitterballen of andere snacks matchen goed met de versiering en met het thema van het feest, een aanrader dus! De meeste supermarkten bieden speciale WK deals aan waar jij als organisator goed gebruik van kan maken. Wees dus op tijd met inkopen doen, en onthoud: “Beter te veel, dan te weinig”.

Drank is regelmatig de smaakmaker op een goed feest. Het is daarom belangrijk dat je een diverse maar grote hoeveelheid drank hebt ingeslagen. Het is altijd verstandig om te peilen bij de gasten zodat je zo efficiënt mogelijk drank in kan slaan. Wil je liever zelf de WK drankjes voorbereiden? Dat kan heel gemakkelijk! Op het internet zijn er meerdere opties te vinden voor oranje cocktails die wederom toevoegen aan het thema. Op deze manier kan je je gasten verrassen met een heerlijke cocktail!

TV

Dit onderwerp spreekt voor zichzelf, maar juist daarom vaak over het hoofd gezien. Vergeet niet om vlak voor de komst van je gasten nog even de TV en het kanaal te controleren. Je wilt natuurlijk wel dat alles werkt tijdens een spannende wedstrijd, zodat jij en je vrienden helemaal op kunnen gaan in het spel. Zorg daarom dat je tijdig de TV en het internet controleert zodat je niet met lege handen staat op het moment dat al je gasten al zijn aangekomen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram