LEUK: 5x Steden in Nederland om te ontdekken op je scooter

5x Steden om te ontdekken op je scooter

LEUK: 5x Steden in Nederland om te ontdekken op je scooter

Ons mooie land ontdekken vanuit een ander perspectief? Wij hebben 5x steden om te ontdekken op je scooter!

5x Steden om te ontdekken op je scooter

Het is erg leuk om ons mooie Nederland met de scooter te verkennen. De steden zijn veelzijdig en gezellig; shoppen, lekker eten, cultuur snuiven, er is zat te doen. En met de scooter is dat allemaal makkelijk bereikbaar. Pak je eigen scooter nemen of huur een scooter, en ga op avontuur.

Wist je dat er zelfs citytocht arrangementen bestaan? Kun je zo boeken, maar je kunt natuurlijk ook je eigen pad uitsptippelen. Wij geven je 5 voorbeelden om je te inspireren.

Goed voorbereid op weg

Als je een arrangement boekt, is alles inbegrepen. Ga je met eigen of gehuurde scooter op pad, zorg dan voor een goede voorbereiding:

  • Kies je route en plan pauzes in om te eten en te drinken. Neem dit eventueel mee.
  • Zorg voor een goede scooterhelm. Zo weet je zeker dat je veilig op pad gaat én comfortabel rijdt.
  • Check het weer. In de kou en regen rondtuffen is niet prettig.

Citytocht Deventer

Deventer is een bruisende stad met een rijk verleden. Bij het Centraal Station kun je opstappen op het voertuig van je keuze: Scooter, E-Chopper, E-Puch, Fatmax E-step,  E-cruiser, Knaap bike of E-loopfiets. Je krijgt een rugzak met lekkers mee en vervolgens ga je op pad voor een 2, 3 of 4 uur durende tocht. Je komt langs nauwe straatjes, galerieën en eeuwenoude panden. Bezoek de Bolwerksmolen en de Lebuïnuskerk en relax in een fraai park.

Tilburg

Ontdek Brabantse gezelligheid en ga Bourgondisch genieten in Tilburg. In de Piushaven in het centrum kun je een scooter huren. Behalve in het gezellige centrum kun je ook in de mooie omgeving rondtoeren. Neem bijvoorbeeld de route langs het kanaal naar het La Trappe Trappistenklooster voor een biertje en rondleiding. Met een E-scooter (weinig lawaai) kun je ook de natuur ingaan, zoals de Loonse en Drunense Duinen.

E-Chopper/E-Scooter Tour Haarlem

De leukste manier om Haarlem en omgeving te verkennen! In Haarlem verken je het gezellige, historische centrum en de groene hofjes en parken. Bezoek de Saint-Bavokerk en geniet van een lunch of koffie aan de bruisende Grote Markt. Vervolgens gaat de tocht verder in de omgeving van de stad, met halverwege een stop bij een café en na afloop ga je lekker eten in een restaurant.

Nijmegen

Nijmegen is een bruisende, historische stad, gelegen in een prachtige omgeving. Huur een scooter en verken de bezienswaardigheden, zoals de Stevenskerk en de 15e-eeuwse Belvedère. Vervolgens tuf je naar beneden de groene Ooijpolder in of rijd je door het glooiende heuvellandschap van Berg en Dal. Het is ook erg leuk om de Oversteek (de nieuwe brug) over te rijden en het overloopgebied van de Waal te verkennen. Bewonder het gigantische Romeinse masker en relax bij een van de horecagelegenheden voor een lunch of koffie.

Rotterdam

Rotterdam is hot! Super modern en eeuwenoud. Ontdek de levendige havens, de prachtige bruggen en de skyline van de stad. Shoppen, terrasje pakken of een rondvaart op de Maas; in Rotterdam kan het allemaal. Reserveer je E-scooter online en duik deze veelzijdige stad in.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram