Tesla onthult $ 1.900 kostende Cyberquad

Tesla Cyberquad

Tesla onthult $ 1.900 kostende Cyberquad

Een $ 1.900 kostende Tesla Cyberquad voor kinderen is onthuld, uitgerust met een bereik van 24 kilometer en een topsnelheid van 16 km/u.

Tesla Cyberquad

Tesla heeft een Cyberquad onthuld die $ 1.900 moet kosten. Voordat iedereen zichzelf op de fraai ontworpen quad ziet rijden; hij is bedoeld voor kinderen en is alleen via omwegen naar Nederland te halen.

De vierwielige ATV werd stilletjes gelanceerd op de website van de autofabrikant, meer dan twee jaar nadat het bedrijf de Cyberquad ATV op ware grootte aankondigde om zijn Cybertruck te vergezellen.

De Tesla Cyberquad is ontworpen voor kinderen van acht jaar en ouder, en wordt aangedreven door een lithium-ionbatterij en werkt net als de grotere versie op elektriciteit. Het kleine voertuig is uitgerust met een actieradius van ruim 24 kilometer en heeft een topsnelheid van 16 kilometer per uur, terwijl de fysieke constructie bestaat uit een stalen frame, een stoel met kussens, verstelbare vering en led-verlichting.

De ATV heeft drie snelheidsinstellingen: 8 km/u, 16 km/u mph en 8 km/u achteruit. Het bedrijf zegt dat het opladen tot maximaal vijf uur duurt en de levensduur van de batterij zal variëren op basis van het gewicht van de rijder, het terrein en de snelheidsinstelling die wordt gebruikt.

De kleine Cyberquad zal naar verwachting in de komende twee tot vier weken worden verzonden, volgens de website van Tesla. De Cyberquad voor kinderen is tot slot voor dit moment alleen beschikbaar in de Amerikaanse webwinkel van het bedrijf en wordt alleen verzonden naar locaties binnen de continentale Verenigde Staten. Wil je de quad in Nederland hebben, dan ben je voorlopig aangewezen op een creatieve importconstructie.

Stay tuned voor meer Tesla Cyberquad-nieuws en of vierwieler officieel naar ons land komt.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram