TRAILER: HBO Max dropt verleidelijke nieuwe trailer voor ‘The Idol’ met The Weeknd en Lily-Rose Depp

The Idol trailer the weeknd hbo max

TRAILER: HBO Max dropt verleidelijke nieuwe trailer voor ‘The Idol’ met The Weeknd en Lily-Rose Depp

HBO Max heeft een verleidelijke nieuwe trailer voor The Idol met The Weeknd en Lily-Rose Depp uitgebracht. De serie komt uit in 2023.

Streamingdienst HBO Max maakt zich gereed voor de 2023-release van de verleidelijke nieuwe drama-serie van The Weeknd, getiteld The Idol. De nieuwste trailer toont sexy beelden, maar even zo goed voldoende hectiek.

De laatste previewclip bevat nieuwe verleidelijke beelden van de titulaire popster gespeeld door Lily-Rose Depp, terwijl ze de beproevingen en uitdagingen tegemoet treedt die haar groot moeten maken in de industrie. De serie richt zich op de groeiende relatie tussen de popster en het cult-leiderpersonage gespeeld door The Weeknd. De trailer plaagt met seks, drugs en popmuziek en een kijkje in de wereld gecreëerd door Abel Tesfaye en Sam Levinson.

In de teaser vertelt het personage van Abel aan Depp: “Los Angeles is waar alle monsters van de wereld samenkomen. Vertrouw niemand”. Het zet de toon voor wat we kunnen verwachten in de komende serie.

Naast Depp bestaat de cast uit een grote ensemble van zangers en acteurs, waaronder Troye Sivan, Jennie Ruby Jane van Blackpink, Dan Levy, Suzanne Son, Tunde Adebimpe, Hari Nef en Nico Hiraga. The Idol gaat in 2023 in première op HBO Max.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram