GLORY Collision 4: Hari vs Overeem kijk je zaterdag 8 oktober live in het stadion of op je tv

GLORY Collision 4 Hari vs Overeem live kijken

GLORY Collision 4: Hari vs Overeem kijk je zaterdag 8 oktober live in het stadion of op je tv

GLORY Collision 4 kijken? Badr Hari vs Alistair Overeem kijk je zaterdag 8 oktober live in het stadion in Arnhem of live op tv via Videoland.

GLORY Collision 4 Hari vs Overeem live kijken

Hari vs. Overeem

Badr Hari en Alistair Overeem stonden in 2008 en 2009 voor het laatst tegenover elkaar, en de tussenstand vermeldt 1-1. Het betekent dat één van de twee veteranen, uiteraard met alle respect zo betiteld, dit weekend voor eens en altijd de onderlinge strijd kan beslissen. Juist ook omdat beide vechters niet het eeuwige leven hebben, vormt zaterdag een unieke kans om de twee in actie te zien. En mocht Overeem winnen, dan is de kans groot dat hij een gevecht tegen Rico Verhoeven zal eisen.

Waar Badr vs. Overeem kijken?

Kun je er niet bij zijn in het stadion, dan kun je gelukkig meekijken via je beeldscherm. Waar er voorheen gekeken diende te worden via pay-per-view, kun je nu misschien al wel gratis kijken. Gratis? Ja, mits je al lid bent van Videoland. De streamingdienst heeft namelijk de rechten voor het grootste kickboksevenement ter wereld opgekocht en zendt het uit voor al haar leden.

Heb je al een Videoland-abonnement voor jouw vaste series en films? Dan is GLORY Collision 4 Hari vs Overeem gratis kijken eigenlijk een feit.

Het evenement GLORY Collision 4 live kijken kan zaterdag 8 oktober vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd via Videoland. Heb jij deze gratis stream beschikbaar of ga je een abonnement afsluiten?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram