TRAILER: Netflix onthult eerste blik op ‘Money Heist Berlin’ spin-off

Netflix Money Heist Berlin trailer

TRAILER: Netflix onthult eerste blik op ‘Money Heist Berlin’ spin-off

Netflix heeft de eerste Money Heist Berlin trailer onthuld. De nieuwe serie is een spin-off van La Casa de Papel.

Netflix heeft een nieuwe trailer onthuld voor de spin-offserie Money Heist Berlin. Na het succes van de originele Money Heist, beter bekend als La Casa de Papel, volgde al een Koreaanse spin-off. Netflix blijft de franchise nu uitbreiden.

De streamingdienst onthult een eerste trailer met wat je kunt verwachten van de prequel-serie Berlin, die het personage Andrés de Fonollosa zal volgen. De originele serie concentreerde zich op The Professor en zijn team van acht, terwijl ze proberen de grootste overval in de geschiedenis van Spanje te plegen. De groep kan inbreken in de Koninklijke Munt van Spanje, 11 mensen gegijzeld houden, terwijl ze miljoenen dollars printen en de Bank van Spanje beroven, en net genoeg goud stelen om de economie niet te schaden.

De nieuwste trailer voor Berlin richt zich op personage-introducties voor de cast van de nieuwe overvalploeg. De groep van zes duidt op de terugkeer van Berlin en nieuwe personages Keila, Cameron, Roi, Damián en Bruce. De trailer geeft ons inzicht in elk van hun persoonlijkheden en wat ze de crew zullen brengen.

Het gerucht gaat trouwens ook dat de professor terugkeert omdat hij de broer van Berlin is. De show zal naar verwachting dieper in hun relatie duiken en hoe dit leidde tot de gebeurtenissen van La Casa de Papel. Aangezien de nieuwe serie Berlin in zijn jonge jaren volgt, kunnen fans meer achtergrondinformatie over zijn personage verwachten.

Money Heist Berlin arriveert in 2023.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram