5 garderobe essentials die elke man toch wel mag hebben

5 garderobe essentials

5 garderobe essentials die elke man toch wel mag hebben

5 garderobe essentials en accessoires die elke man toch wel in zijn bezit mag hebben? Wij hebben ze op een rij gezet ter inspiratie.

5 garderobe essentials

Modetrends komen en gaan en er is niets mis mee om trends na te jagen. Er zijn echter een aantal essentiële items die elke man nodig heeft in zijn garderobe, ongeacht de veranderingen in wat er hot is. En ze mogen opvallen en van een mooi merk zijn!

We hebben het over items die altijd van pas komen bij de planning van je outfit en die de basis van jouw stijl vormen. Het zijn eigenlijk zaken die je echt wel móét hebben. En als je die niet hebt, dan mag je ze zo echt snel mogelijk aanschaffen.

Wij hebben 5 items geselecteerd die je niet kunt missen.

Een lichtblauw overhemd

Investeren in een blauw overhemd van goede kwaliteit is echt dé veelzijdige aanvulling op je garderobe. Met een blauw overhemd kun je je gemakkelijk opkleden voor die speciale gelegenheid, terwijl je toch een vleugje van dat casual gevoel behoudt, dat verloren gaat bij een wit en veel conservatiever overhemd.

Door te kiezen voor een overhemd met een cutaway kraag, heb je bovendien de vrijheid om het met of zonder das te dragen.

Maatpak

Investeren in een maatpak zal ervoor zorgen dat je er geweldig uitziet op elke formeel evenement of voor die speciale dates jouw partner. Vrouwen hebben vaak veel jurken, voor elke gelegenheid wel iets. Als man heb je geluk op dit gebied, want met een perfect maatpak kom je altijd goed voor de dag.

Stijlvol telefoonhoesje

Net zoals het belangrijk is om goede kledingstukken in je garderobe te hebben, geldt hetzelfde voor je accessoires. Je telefoon heb je vaak in je handen en de beste optie is om van je telefoon een accessoire te maken. En de makkelijkste manier om dat te doen is door te kiezen voor een beschermend telefoonhoesje met prints van designer-kwaliteit. Bij diverse aanbieders vind je meer dan 100 ontwerpen die je telefoon er nog luxueuzer doen uitzien. Een stijlvol telefoonhoesje dat ook een goede bescherming biedt, is een must.

Een horloge

Een smartwatch of een klassiek horloge, dat hangt af van je voorkeuren en behoeften, maar een goed uitziend horloge geeft elke look net dat beetje extra en is daarom één van die accessoires die elke man nodig heeft. Bovendien hoef je niet langer onnoemelijk veel geld uit te geven aan een goed uitziend horloge, dus haal er zo snel mogelijk eentje voor je garderobe!

Een kaarthouder

De wereld lijkt het no cash tijdperk in te zijn gegaan en het meenemen van al dat kleingeld wordt steeds minder noodzakelijk. Koop een klassieke zwarte lederen kaarthouder. Een slank ontwerp zal je jeans of jasje niet verpesten wanneer je hem in je zak steekt. Geen vervorming meer en geen uitgerekte kleding meer met die lompe portemonnee.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram