Had je de nieuwe adidas YEEZY SLIDE “Granite” al gezien?

adidas YEEZY SLIDE "Granite"

Had je de nieuwe adidas YEEZY SLIDE “Granite” al gezien?

Beelden van de adidas YEEZY SLIDE “Granite” lekten eerder uit. Ga jij de nieuwe YEEZY SLIDES kopen later dit jaar?

adidas YEEZY SLIDE "Granite"

adidas en het adidas YEEZY-team gaan gewoon door met een overvloed aan nieuwe voorraden en nieuwe kleurstellingen van de verschillende modellen uit de lijn. Of Kanye West er blij mee is, dat weten we niet. Feit is echter wel dat veel fans van de lijn weer klaarstaan om de nieuwste lancering te bemachtigen. Zo ongetwijfeld ook de nieuwe adidas YEEZY SLIDE “Granite”.

Om de adidas YEEZY SLIDE weer in de spotlight te krijgen, wordt er een nieuwe “Granite” colorway van de slip-on uitgebracht. Deze adidas YEEZY SLIDE-iteratie zet de trend van eenkleurige looks voort in een bijpassende presentatie met zijn adidas YEEZY BOOST 350 V2 en adidas YEEZY 500 “Granite” tegenhangers.

Arriverend in een donkergrijs dat lichter van tint is dan de “Onyx” SLIDE-voorganger, past de met EVA-schuim geïnjecteerde slip-on precies bij eerdere looks. De Three Stripes raken het voetbed opnieuw in een tonale presentatie, terwijl de kenmerkende getande buitenzool van de SLIDE de details afrondt.

Verwacht de adidas YEEZY SLIDE “Granite” later dit jaar bij adidas en geselecteerde adidas YEEZY-retailers voor een prijs van € 70 USD.

adidas YEEZY SLIDE "Granite"

adidas YEEZY SLIDE "Granite"

Fotocredits: Solesbyzay_backup

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram