5 TIPS: Romantische cadeaus buiten de deur

Romantische cadeaus buiten de deur - cruise

5 TIPS: Romantische cadeaus buiten de deur

Op zoek naar romantische cadeautips? Wij hebben een aantal romantische cadeaus buiten de deur voor je op een rij gezet voor gegarandeerd succes.

Romantische cadeaus buiten de deur

Romantische cadeaus uitkiezen voor jouw special someone kan misschien problemen opleveren. Je bent zelf niet zo creatief óf na al die jaren kun je simpelweg wel wat inspiratie gebruiken. Gelukkig voor jou hebben wij enkele mooie cadeautips. Ontdek hieronder onze romantische cadeaus buiten de deur.

Een mooi en romantische cadeau mag natuurlijk wat kosten, maar is vooral ook goed over nagedacht. Met onderstaande cadeautips zit je wel goed. Ze variëren behoorlijk qua insteek, dus kijk goed naar jullie agenda’s en plan iets in!

1. Hotel aan zee

Voor dit romantische cadeau buiten de deur hoef je in principe niet eens het land uit. Ook in Nederland zelf vind je voldoende mooie kustplaatsen met een luxe hotel aan zee. Boek een mooie suite met uitzicht op zee en vraag het personeel de ruimte romantische te maken met rozen en kaarsen. Klinkt misschien afgezaagd, maar met de zee in de achtergrond creëer je een unieke setting. Vergeet voor na het overnachten niet ook een uitgebreid ontbijt te boeken met zoete en hartige versnaperingen.

Romantische cadeaus buiten de deur - hotel aan zee

2. Skydiven

Dit is voor de waaghalzen onder ons. Ontdek hoe avontuurlijk jij en je partner écht zijn en ga samen een letterlijke sprong in het diepe aan. Skydiven kan op diverse plekken in Nederland en als je dit samen hebt gedaan, dan heb je iets moois wat je voor altijd deelt. Wie spring eerst, jij?

Romantische cadeaus buiten de deur - skydiven

3. Cruise

Een tikkeltje minder adrenaline, maar minstens zo avontuurlijk is toch wel een cruise. Je hebt prachtige opties in de Caraïben, maar ook gewoon hier in Europa. Boek een mooie vaarroute richting de ijskappen bij Noorwegen of kies voor een Mediterraanse tocht richting voormalig Constantinopel. Kijk samen je ogen uit en geniet van talloze bars en restaurants aan boord. Oh, en neem je wandelschoenen mee voor als je aanmeert bij de diverse havensteden

Romantische cadeaus buiten de deur - cruise

4. Shoppen in Parijs

Beetje cliché, we know, maar het is echt waar. De meeste leuke vrouwen houden gewoon van shoppen. Prima, maar voor een speciale aangelegenheid gaan we lekker richting Parijs. Deze Franse metropool is de ultieme shopping city en is bovenal extreem romantisch. Eerste shoppen en dan lunchen of andersom?

Romantische cadeaus buiten de deur - shoppen parijs 5. Michelinster-diner

Houden jullie allebei van eten? Reserveer dan een tafel bij een mooie Michelinster-restaurant en pak uit met bijbehorend wijnarrangement. Heerlijk genieten van de creaties van de chef en fijne gesprekken voeren. Na afloop is het wel handig als je een hotelletje hebt geboekt in de buurt.

Welk van deze romantische cadeaus buiten de deur zie jij wel zitten?

Romantische cadeaus buiten de deur - michelin ster restaurant eten

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram