Een maan van $ 5 miljard gaat landen in Dubai en huisvest meer dan je denkt

dubai moon maan 5 miljard hotel wonen restaurant

Een maan van $ 5 miljard gaat landen in Dubai en huisvest meer dan je denkt

Een maan van $ 5 miljard van Moon World Resorts Inc. is onderweg naar Dubai en Moon huisvest woningen, een nachtclub, horeca, technologie en meer.

dubai moon maan 5 miljard hotel wonen restaurant

Dubai gaat mogelijk een maanvormig bestemmingsresort verwelkomen ter waarde van $ 5 miljard, ontworpen door het Canadese architectenbureau Moon World Resorts Inc. Het 225 meter hoge resort is ontworpen om binnen 48 maanden te worden gebouwd en zal naar verwachting jaarlijks 2,5 miljoen gasten aantrekken.

Moon zal de economie in het emiraat stimuleren door middel van verschillende sectoren, waaronder een wellnesscentrum, nachtclub, ruimtetoerisme, horeca, technologie en meer, terwijl het ook wordt omringd door wat een maanoppervlak gaat worden. Het 10 hectare grote oppervlak omvat een authentieke “maankolonie” en is bedoeld voor diegenen die op zoek zijn naar betaalbare toegang tot ruimtetoerisme.

Naast zijn attracties zal de Moon een knooppunt zijn voor ruimteagentschappen en hun astronauten.

De bestemming omvat ook 300 particuliere wooneenheden, “Sky Villas”, die te koop zijn. De eigenaren worden tevens lid van een exclusieve privéclub op het Moon-resort.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram