TRAILER: In ‘The Menu’ proberen Nicholas Hoult en Anya Taylor-Joy te ontsnappen aan een dodelijk diner

the menu trailer film

TRAILER: In ‘The Menu’ proberen Nicholas Hoult en Anya Taylor-Joy te ontsnappen aan een dodelijk diner

In The Menu proberen Nicholas Hoult en Anya Taylor-Joy te ontsnappen aan een dodelijk diner. Bekijk de trailer met hen en Ralph Fiennes hieronder.

In The Menu zien we Nicholas Hoult en Anya Taylor-Joy schitteren als een rijk stel dat in de problemen komt tijdens een hapje eten. Bekijk snel de trailer van de aankomende film van Searchlight Pictures hierboven.

Het benoemde stel is helemaal klaar voor een lekker en luxe avondje uit in een ultra-exclusief restaurant. Nadat ze per privéboot naar het diner zijn gebracht, zitten ze met tien andere gasten, klaar om te genieten van de creaties van de mysterieuze chef-kok Slowik, gespeeld door Ralph Fiennes.

“Hij is niet zomaar een kok. Hij is een verhalenverteller”, vertelt Hoult aan Taylor-Joy. “Het spelletje is dat je probeert te raden wat het overkoepelende thema van de hele maaltijd zal zijn. Dat weet je pas op het einde.”

Terwijl de maaltijd bedoeld is als een puzzel, waarbij gasten moeten proberen het thema te achterhalen voordat de nacht voorbij is, neemt het verhaal snel een donkere wending en zien we Hoult en Taylor-Joy vechten voor hun leven. Nadat gasten worden geschokt door geweerschoten en een man wiens vingers zijn afgesneden, krijgen ze een voorsprong van 45 seconden van Fiennes om te rennen.

De cast bestaat verder uit onder meer Hong Chau, Janet McTeer, Judith Light en John Leguizamo.

The Menu gaat rond half november in première in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram