Ga op ontdekkingsreis door het mooie Nederland

ontdekkingsreis door Nederland tips

Ga op ontdekkingsreis door het mooie Nederland

Een staycation is een vakantie in eigen land en daar is niks mis mee. Ga op ontdekkingsreis door het mooie Nederland!

ontdekkingsreis door Nederland tips

Heb je nog geen vakantie geboekt het voor deze zomer? Dat maakt helemaal niets uit. Nederland heeft namelijk nog zoveel moois te bieden. Zoals je kunt zien bij de perikelen op Schiphol, gaan veel mensen weer op vakantie naar het buitenland en wordt Nederland weer iets rustiger. Dit is de ultieme kans om misschien wel het mooiste land ter wereld te ontdekken, en daar hoef je geen ellenlange reis voor af te leggen. 

Ontdek Nederland op de fiets

Je hoeft nog geen uurtje te reizen en je bent alweer in een compleet andere wereld. Van het strand, naar het bos en van de betuwe naar de veluwe. Nederland is bij uitstek het land om te ontdekken per fiets. Hoe kan dat ook anders, want Nederland telt meer fietsen dan inwoners. Je bent met de fiets zo een heel eindje weg en weer in een compleet andere omgeving. Wil je Nederland iets verder van huis verkennen? Pak dan niet alleen de auto, maar neem ik jouw vertrouwde tweewieler mee. Een fietsendrager is in dat geval absoluut wel iets voor jou. Zo zie je echt andere plekken dan normaal!

Nederland, waterland

Nederland heeft enorm veel water. Wat is er dan leuker om de warme zomer bij, op of in het water door te brengen. Overnacht in een huisje aan het water. Het is zelfs mogelijk om te overnachten óp het water. Een woonboot is erg leuk, maar wil je de echte ervaring? Overnacht dan eens op een boot. Er zijn zelfs boten te huur waar je geen vaarbewijs voor nodig hebt. Het is ook mogelijk om een kano of sup te huren. Op deze manier ben je toch actief tijdens de warme zomer.

Ken jij alles al in de buurt?

Dat lijkt ons sterk! Je hebt vast nog wel een museum of mooi gebied in de buurt wat je beter wilt leren kennen of waar je zelfs nog nooit geweest bent. Doe inspiratie op op internet en ga op avontuur. Nederland is zo mooi, je hoeft helemaal niet naar het buitenland. Dat kun je beter doen tijdens de winter, als het hier minder lekker weer is. Een verre reis is in het najaar en einde jaar bovendien vaak voordeliger. Met het geld dat je bespaart kun je misschien wel een nieuwe auto kopen of extra investeren in die nieuwe keuken.

Wanneer ga jij op ontdekkingsreis door het mooie Nederland?

ontdekkingsreis door Nederland tips

Post a Comment

#Volg ons op Instagram