Nieuwste Louis Vuitton LV Trainer is gemaakt van 90% gerecycled materiaal

Nieuwe Louis Vuitton LV Trainer

Nieuwste Louis Vuitton LV Trainer is gemaakt van 90% gerecycled materiaal

90% van de nieuwe Louis Vuitton LV Trainer is gemaakt van gerecyclede materialen. De nieuwe Louis Vuitton sneaker is binnenkort te koop.

Nieuwe Louis Vuitton LV Trainer

Louis Vuitton lanceert een nieuwe versie van zijn LV Trainer die draait om duurzaamheid. Het model is gemaakt van 90% gerecyclede en bio-sourced materialen en is gecoat met het duurzame ontwikkelingslogo van het modehuis. De hele schoen is ontworpen door wijlen Virgil Abloh, de vorige artistiek directeur herenkleding van LV.

Verkrijgbaar in groene, rode en zwarte kleurstellingen, is 94% van de buitenzool van de LV Trainer gemaakt van gerecycled polyurethaan dat de lichtheid en het comfort verbetert. Voor de voering is gerecycled katoen gebruikt en voor de binnenzool is 100% gerecycled polyurethaan gebruikt. Het bovenwerk bestaat uit gerecycled polyester en biologisch afbreekbare plastic materialen van maïs, en voor de tong is gerecycled polyester gebruikt. Om het ontwerp af te ronden, is er afvalplastic gebruikt voor de schoenveters.

De productverpakking is ook ontworpen met het milieu in gedachten, waarbij de doos is gemaakt van 10% recyclebaar karton. Door de milieuproblemen die gepaard gaan met het transport en de opslag van sneakers te minimaliseren, is het gebruik van de materialen van de hele doos met 70% verminderd. De binnenkant van de schoenendoos wordt geleverd met onbewerkt kraftpapier en het gegraveerde logo is bedrukt met plantaardige inkt.

Je kunt de milieuvriendelijke nieuwe Louis Vuitton LV Trainer vanaf september kopen via de Louis Vuitton-website.

Nieuwe Louis Vuitton LV Trainer

Nieuwe Louis Vuitton LV Trainer

Post a Comment

#Volg ons op Instagram