UPDATE: “Supreme x Louis Vuitton Part II onderweg voor Fall/Winter 2022”

Supreme x Louis Vuitton Part II Fall/Winter 2022

UPDATE: “Supreme x Louis Vuitton Part II onderweg voor Fall/Winter 2022”

Een Supreme x Louis Vuitton Part II-samenwerking lijkt onderweg. Naar verluidt betreft het een Supreme x Louis Vuitton Fall/Winter 2022-collectie.

Supreme x Louis Vuitton Part II Fall/Winter 2022

UPDATE: Volgens een bron bij het merk is dit gerucht – voorlopig – niet waar.


Als we de geruchten moeten geloven, dan is er een nieuwe een Supreme x Louis Vuitton Part II-samenwerking op komt. Het zou moeten gaan om Supreme x Louis Vuitton Fall/Winter 2022-collectie, wat impliceert dat er heel snel officieel nieuws naar buiten zal moeten komen. Wat kunnen we ditmaal verwachten van de twee fashion-krachtpatsers?

In 2017 was de fashionsamenleving getuige van het samenkomen van twee topmerken binnen hun modesegment, en het resultaat was één van de meest iconische collaboratieve collecties in de geschiedenis: Supreme en Louis Vuitton. De spraakmakende street-meets-luxury-partnerschap maakte indruk op streetwear-liefhebbers en kenners van luxelabels, en bestond uit een reeks kleding, accessoires, reisartikelen en meer, en wordt nog steeds beschouwd als een van de meest impactvolle team-ups van het afgelopen decennium.

En nu vijf jaar later snel vooruitspoelend, gaan de twee merken naar verluidt voor een tweede keer iets introduceren, aangezien er hardnekkig nieuws circuleert dat een nieuwe herfst/winter 2022-collectie in aantocht is.

Er is momenteel geen officiële informatie over wat de collectie zal bieden, maar een samenwerking van deze omvang zal meer dan waarschijnlijk een uitgebreid scala aan producten opleveren op de afdelingen kleding, schoenen en accessoires. Daarnaast verwachten we weer de nodige andere accessoires en spraakmakende producten.

Houd ons in de gaten voor meer info over de geruchtmakende Supreme x Louis Vuitton Part II Fall/Winter 2022-collectie.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram