TRAILER: Eerste ‘Thor: Love and Thunder’ teaser toont terugkeer Chris Hemsworth en Chris Pratt

Eerste Thor: Love and Thunder teaser trailer

TRAILER: Eerste ‘Thor: Love and Thunder’ teaser toont terugkeer Chris Hemsworth en Chris Pratt

De eerste Thor: Love and Thunder teaser trailer toont de terugkeer van Chris Hemsworth als Thor en Chris Pratt als Starlord.

Marvel Studios heeft eindelijk een trailer vrijgegeven voor het vervolg op Thor: Ragnarok uit 2017. In de nieuwe film, Thor: Love and Thunder, zullen fans zien hoe de Avenger een team samenbrengt om Gorr the God Butcher te verslaan.

Zich afspelend na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame, lijkt Thor de actie van zijn Avengers-levensstijl te hebben opgegeven en hij leeft nu in relatief isolement.

“Ik wil mijn eigen pad kiezen, in het moment leven”, zegt hij in een voice-over. “Mijn superheldendagen zijn voorbij.”

Zijn plannen komen echter tot stilstand dankzij de galactische moordenaar Gorr, die het uitsterven van de goden wil bewerkstelligen omwille van een persoonlijke vendetta. In de comics verliest Gorr zijn gezin ondanks bidden tot de goden, die uiteindelijk niet ingrijpen bij hun dood. Zinnend op wraak bemachtigt Gorr een speciaal zwaard dat goden het leven kan nemen.

Naast Chris Hemsworth’s Thor, schittert Tessa Thompson als koninging van New Asgard Valkyrie en Natalie Portman als Thor’s ex-vriendin Jane Foster, die een kankerbehandeling ondergaat, uiteindelijk leidend tot het verkrijgen van de krachten die haar de Mighty Thor zullen maken. Christian Bale speelt Gorr en Chris Pratt keert terug als Peter Quill/Star-Lord, de leider van de Guardians of the Galaxy.

Verder zien we een cast met onder meer Jaimie Alexander, Pom Klementieff, Dave Bautista, Karen Gillan, Sean Gunn, Jeff Goldblum, Bradley Cooper en Vin Diesel. Taika Waititi zal ook een rol vertolken, en opnieuw het geanimeerde personage Korg, spelen. Waititi is echter primair verantwoordelijk voor de regie van de film.

Thor: Love and Thunder markeert phase 4 in het Marvel Cinematic Universe, met producties die van 2021 tot 2023 worden uitgebracht. De film zal begin juli in de bioscoop verschijnen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram