TRAILER: ‘Love Death + Robots’ Volume 3 is onderweg en heeft eerste teaser

Love Death + Robots Volume 3 seizoen 3 netflix teaser

TRAILER: ‘Love Death + Robots’ Volume 3 is onderweg en heeft eerste teaser

Love Death + Robots seizoen 3 is onderweg en heeft een eerste teaser gekregen van Netflix. Love Death + Robots Volume 3 kijk je vanaf 20 mei.

Netflix’s populaire animatieserie Love Death + Robots heeft officieel de releasedatum voor seizoen 3 aangekondigd met een nieuwe teaser-trailer. De reeks korte films, geproduceerd door Tim Miller, Jennifer Miller en Joshua Donen, debuteerde voor het eerst in 2019 met een eerste seizoen van 18 afleveringen, gevolgd door een tweede seizoen van acht afleveringen. Er wordt gezegd dat het zogeheten Volume 3 opnieuw acht afleveringen zal bevatten, hoewel dit nog moet worden bevestigd.

Door velen aangeduid als The Twilight Zone van deze generatie, duren de provocerende afleveringen minder dan 20 minuten en tonen ze een verscheidenheid aan verschillende animatiestijlen onder de centrale thema’s van de titel: Liefde, Dood en Robots.

De nieuwe teaser bestempelt de show als Netflix’s “11-Time Emmy Award-Winning Problem Child”, met een knipoog naar de openingsclips van de meer traditionele shows van het platform, waaronder The Crown en The Queen’s Gambit. Scènes gaan vervolgens over naar flashbacks boordevol actie van eerdere afleveringen met de titeltekst “The threesome you’ve wait for”.

De première van het derde seizoen van de show is op 20 mei. Ga jij Love Death + Robots Volume 3 kijken?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram