Sensation’s line-up indrukwekkend met o.a. ACRAZE, Diplo & MK en Oliver Heldens

Sensation line-up 2022 amsterdam arena 2 juli

Sensation’s line-up indrukwekkend met o.a. ACRAZE, Diplo & MK en Oliver Heldens

De Sensation line-up voor 2022 is indrukwekkend, met o.a. ACRAZE, Diplo & MK en Oliver Heldens. Ben jij er 2 juli bij in de Johan Cruijff ArenA?

Het legendarische Sensation keert na vijf jaar terug naar de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De verwachtingen voor het event op 2 juli waren al hooggespannen, maar nu de organisatie de komst van ‘s werelds meest bekende house artiesten heeft aangekondigd, stijgen de temperaturen. De grootste namen zijn namelijk bekendgemaakt, met onder meer ACRAZE, Diplo & MK, Franky Rizardo, MALAA, Noizu, Oliver Heldens en Sunnery James & Ryan Marciano. Zij zullen het podium betreden tijdens deze 133e wereldwijde editie van de grootste club op aarde.

Sensation line-up 2022

Op de mainstage is de uit Florida afkomstige sensatie ACRAZE te bewonderen, die zowel de Britse top 10 als de derde plek in de Amerikaanse Billboard Dance Chart wist te bereiken met de enorme hit ‘Do It To It’. Een must-see is het back-to-back optreden van Diplo en house legende MK. Diplo ontving lovende kritieken voor zijn onlangs uitgebrachte titelloze album. MK is het pseudoniem van Marc Kinchen, die talloze remixen maakte voor artiesten als Lana Del Rey, Mark Ronson, Wankelmut en Nightcrawlers. De Nederlandse ster-dj Franky Rizardo, een van de grootste exportproducten van de Nederlandse housemuziek, maakt zijn langverwachte debuut op Sensation, nadat hij als aspirerend dj het evenement zelf vaak heeft bezocht.

Frankrijk wordt in de line-up vertegenwoordigt door Malaa, een favoriet van Parijzenaar Tchami en zeker geen onbekende op ’s werelds grootste festivals. Rasentertainer Lee Grant keert terug als de ‘stem van Sensation’, terwijl de rijzende ster Noizu voor het eerst zijn opwachting maakt op het event. Deze uit Los Angeles afkomstige artiest staat op het favorietenlijstje van Skrillex.

Een van de grootste en meest geliefde producers uit de dance wereld Oliver Heldens betreedt na zijn overweldigende ADE-shows opnieuw het podium in Amsterdam. Sensation-residents Sunnery James & Ryan Marciano spelen een thuiswedstrijd en maken de line-up van de main arena compleet.

Samen met de indrukwekkende line-up van de gloednieuwe Silver Stage in de Deluxe-area, met onder anderen Biscits, Dombresky, La Fuente, Martin Ikin, Mr. White en RAYNOR, belooft dit een van de meest spraakmakende edities van Sensation ooit te worden. Vaste bezoekers weten dat ze een show van wereldklasse mogen verwachten, die een lust voor zowel het oog als de oren is.

Sensation line-up 2022 amsterdam arena 2 juli

YES

Sinds de eerste editie in het jaar 2000 is Sensation een baanbrekend evenement, dat de lat voor festival producties voor eens en altijd naar een hoger niveau heeft getild. Het evenement heeft generaties houseliefhebbers, dj’s en producers geïnspireerd en blijft de beste nieuwe talenten naar de voorgrond schuiven. Met een spectaculaire line-up, state-of-the-art podium en overweldigende showmomenten, biedt Sensation 2022 bezoekers een ongeëvenaarde avond.

Het thema van dit jaar luidt ‘YES.’ en is gewijd aan het sentiment dat nu meer dan ooit weerklinkt in het nachtleven, namelijk dat positiviteit altijd overwint en dat je het leven samen moet vieren.

De Deluxe en Panorama Lounge tickets zijn volledig uitverkocht, fans kunnen nu nog de laatste Regular tickets bemachtigen via www.sensation.com.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram