TICKET GIVEAWAY: Latin-sensatie Maluma na gecancelde world tour toch in Nederland te zien op Pal Mundo Festival 2022

Pal Mundo Festival 2022 maluma

TICKET GIVEAWAY: Latin-sensatie Maluma na gecancelde world tour toch in Nederland te zien op Pal Mundo Festival 2022

Latin-sensatie Maluma na gecancelde world tour toch in Nederland te zien op Pal Mundo Festival 2022. Kom jij naar het festival met o.a. J Balvin?

Pal Mundo Festival 2022 maluma

Pal Mundo Festival 2022 kondigt het eerste deel van de indrukwekkende line-up aan met Maluma als tweede groter headliner, na optredens van die andere main act, superster J Balvin, en andere namen, zoals Anitta, Prince Royce, Konshens, Oro Solido, Rolf Sanchez, Bizzey en Broederliefde. Wil je erheen? Tickets zijn nu verkrijgbaar, én wij geven twee waardevolle weekenders weg!

Met nog vier maanden op de teller voordat het feest losbarst maakt Pal Mundo Festival vandaag het eerste deel van de indrukwekkende line-up voor de 2022 editie bekend. Naast J Balvin, die al eerder als eerste headliner werd aangekondigd, kondigt de organisatie nu chart-topping Latin sensatie Maluma aan als tweede headliner van het evenement.

Ook wereldsterren Anitta, Prince Royce, Gente de Zona, Oro Solido en Konshens en de beste artiesten van Nederlandse bodem waaronder Rolf Sanchez, Bizzey en Broederliefde betreden in het eerste weekend van juli het podium in het Zuiderpark in Den Haag.

Dit is slechts het eerste deel van de line-up, fans kunnen nog veel meer namen verwachten voor de grootste Pal Mundo editie ooit.

Maluma bij Pal Mundo Festival 2022

Latin ster Maluma, die maar liefst veertien #1 hits op Billboard’s Latin Airplay List op zijn naam heeft, waaronder Hawái en Chantaje, moest tot grote teleurstelling van zijn Nederlandse fans zijn Papi Juancho world tour in Amsterdam dit jaar cancelen. Met de aankondiging van zijn optreden bij Pal Mundo Festival 2022, weet Maluma zijn Nederlandse fans toch nog te verblijden met een sensationele show.

Nadat de Fanatico early birds over de toonbank vlogen en volledig uitverkochten, is het duidelijk dat Nederland niet kan wachten op Pal Mundo Festival 2022. Festival-fans kunnen reguliere tickets kopen voor zaterdag of zondag en voor het eerst dit jaar zijn er ook weekendtickets verkrijgbaar om beide dagen weg te dansen in het ware Latin paradijs.

Zoals bij voorgaande edities, brengt Pal Mundo ook dit jaar meer dan 50 artiesten per dag van over de hele wereld bij elkaar om de verschillende stages op zijn kop te zetten en het publiek te trakteren op een breed scala aan muziek. Van Latin tot Caribbean en van Funk Do Brazil tot Reggaeton, Pal Mundo heeft voor ieder wat wils.


“Ik ben zo blij dat ik al mijn Nederlandse fans toch kan verrassen met een sensationele show! Op zondag 3 juli zal ik de headliner zijn van Pal Mundo Festival in Den Haag. Ik kan niet wachten om iedereen te laten zien wat wij van plan zijn!”

MalumaDe Mainstage is de plek waar alles en iedereen samenkomt en wordt dit jaar overgenomen door de grootste nationale en internationale artiesten waaronder J Balvin en Maluma. Festivalgangers kunnen hun hart op bij de verschillende areas in de buitenlucht met unieke shows en state of the art geluid systemen.

Acts waaronder Broederliefde betreden dit jaar de Tropical stage en bij de Papi Chulo stage wanen festivalgangers zich met de kleurrijke decors en optredens van onder andere Oro Solido in Rio de Janeiro.

Ook de Favela stage en de Salsa stage, waar bezoekers kunnen dansen op de beste Latin en Salsa beats, mogen dit jaar niet ontbreken. De diverse stages in combinatie met de Caribische foodcourt en internationale line-up, maakt dat Pal Mundo Festival 2022 het legendarische Latin hoogtepunt van het festival seizoen belooft te worden.

Met nog vier maanden voordat Europa’s grootste Latin en Caribbean festival bezoekers mag verwelkomen, kunnen festivalliefhebbers reguliere tickets bemachtigen via www.palmundo.com.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PM2022 (@palmundoworld)

Win 2x weekendtickets voor Pal Mundo Festival 2022

Win 2 weekendtickets t.w.v.  voor het grootste Latin en Caribbean festival van Europa. Wie neem jij mee naar Pal Mundo Festival als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘MALUMA’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis weekenders t.w.v. € 145 per kaart voor 2 en 3 juli 2022!

Succes!

Meedoen kan tot zondag 1 mei. Winnaars ontvangen bericht en deelname is vanaf 16 jaar of ouder. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram