FESTIVAL: Sensation maakt spectaculaire terugkeer naar de Johan Cruijff ArenA

sensation 2022 amsterdam terug in nederland

FESTIVAL: Sensation maakt spectaculaire terugkeer naar de Johan Cruijff ArenA

Sensation maakt een spectaculaire terugkeer naar Nederland. Het legendarische feest zal op 2 juli 2022 plaatsvinden in de Johan Cruijff ArenA, Amsterdam.

Na vijf jaar afwezigheid keert een van ’s werelds meest impactvolle dance-evenementen terug naar Amsterdam. Op 2 juli maakt het iconische evenement Sensation namelijk haar comeback en wordt de Johan Cruijff ArenA opnieuw omgetoverd tot de grootste club op aarde. Ben jij erbij?

Het thema van Sensation 2022 is ‘YES.’ en is opgedragen aan de emotie die leeft onder het uitgaanspubliek. Meer dan 40.000 bezoekers van over de hele wereld komen op Sensation samen om het leven te vieren. Fans kunnen zich vanaf 2 maart pre-registreren voor de pre-sale via sensation.com.

Sensation 2022 Amsterdam

Sensation 2022 markeert de 133e wereldwijde editie van het veelgeprezen evenement dat in 2017 haar laatste editie organiseerde in Amsterdam. Voor de langverwachte terugkeer van Sensation legt de organisatie de lat hoog door het intieme en warme gevoel van een club te creëeren in het grootste voetbalstadion van Nederland. Sensation gaat terug naar de muzikale roots van het evenement: housemuziek en brengt daarmee de geliefde cultuur en groove terug in alle facetten van het evenement.

Milan Raven, Managing Director van ID&T Events: “Het thema van de nacht is krachtig; YES. Om te vieren dat positiviteit altijd wint, maar ook om te laten zien hoe de dansvloer altijd de plek is geweest waar je helemaal jezelf kunt zijn en alles los kunt laten. Mensen hebben behoefte aan de warmte, de intimiteit en het gevoel van saamhorigheid die bij housemuziek horen. Aangezien housemuziek is waar Sensation om draait, is dat het gevoel wat wij onze bezoekers gaan bieden en zoals mensen van ons gewend zijn doen we dat in de overtreffende trap.”

De invulling van de line-up wordt binnenkort bekend gemaakt, maar met optredens van ‘s werelds meest bekende house artiesten op eerdere edities van het evenement, belooft Sensation bezoekers ook dit jaar een onvergetelijke ervaring en de beste house artiesten van het moment. Met een spectaculair showprogramma, state-of-the-art stage designs en immersive audio effecten om bezoekers een ongeëvenaarde avond te bieden, bewijst de organisatie de afgelopen jaren niet te hebben stilgezeten.

De pre-registratie voor de exclusieve pre-sale is mogelijk van 2 maart tot en met 14 maart via www.sensation.com. De pre-sale begint op 15 maart.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram