TRAILER: Nieuwe clip ‘The Batman’ duikt op tijdens NBA All-Star Weekend

nieuwe trailer The Batman NBA All-Star Weekend

TRAILER: Nieuwe clip ‘The Batman’ duikt op tijdens NBA All-Star Weekend

Een nieuwe trailer voor The Batman dook op tijdens het NBA All-Star Weekend. Ga jij de film in de bioscoop kijken volgende maand?

nieuwe trailer The Batman NBA All-Star Weekend

Afgelopen weekend was het NBA All-Star Weekend 2022. Tijdens de jaarlijkse All-Star Game, waar fans zagen hoe Team LeBron en Team Durant het tegen elkaar opnamen in het Rocket Mortgage FieldHouse in Cleveland, zorgde DC Comics voor extra opwinding.

In een onverwachte, verrassende preview, heeft DC een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende The Batman-film. Omroeper Brian Anderson zat midden in een normale overgang naar een reclameblok toen een video buiten de arena begon te glitchen en een groene tekst met de tekst ‘ontmasker de waarheid’ zichtbaar werd. Anderson geeft commentaat terwijl de Bat-Signal opduikt en de Caped Crusader landt op het dak: “Hebben jullie dit in de vrachtwagen? Er gebeurt iets buiten… Wacht even, is dat het Bat-signaal? Ik denk dat de Batman op het dak is. En ik kan niet geloven wat ik zie.”

The Batman met Robert Pattinson, Zoë Kravitz en Paul Dano verschijnt op 3 maart in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram