TRAILER: ‘Ozark’ Seizoen 4 Part 2 releasedatum & teaser

Ozark Seizoen 4 Part 2 releasedatum & trailer

TRAILER: ‘Ozark’ Seizoen 4 Part 2 releasedatum & teaser

De Ozark Seizoen 4 Part 2 releasedatum & teaser trailer zijn bekendgemaakt door Netflix. Deel 2 van seizoen 4 zal op 29 april te zien zijn.

Netflix heeft aangekondigd dat deel twee van het laatste seizoen van Ozark op 29 april in première gaat bij de streamingdienst. Ozark seizoen 4 part 2 volgt slechts twee maanden na het debuut van deel één, dat op 21 januari werd uitgebracht.

Ozark showrunner Chris Mundy vertelde The Hollywood Reporter in januari dat de tweede helft van het seizoen de “afsluiting” zou betekenen voor het lopende verhaal van Marty en Wendy Byrde’s (Jason Bateman en Laura Linney) witwasplan met hun zakenpartner Ruth (Julia Garner) te midden van een federaal onderzoek.

“Ik wil altijd afsluiting”, zei hij tegen de mediaoutlet. “Ik wil me niet rot voelen. Ik wil het gevoel hebben: ‘OK, dat was het einde.’ Dus hopelijk zullen mensen tegen het einde een vorm van afsluiting voelen – of ze het leuk vinden of niet, ik weet het niet.’

“Qua toon gaan we dieper in op de familie en hun banden”, voegde hij eraan toe. “Is familie de ultieme band? Is het vriendschap? Is het ’t huwelijk? Wanneer is het bijna ongezond om te blijven, zelfs als je van iemand houdt? Daar gaan we samen met Marty en Wendy op in. Hopelijk wordt de laatste helft nog steeds leuk en spannend, maar ook heel emotioneel voor de Byrdes en Ruth.”

Bekijk de Ozark seizoen 4 part 2 teaser trailer bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram