‘Peaky Blinders’ seizoen 6 releasedatum is eindelijk bekend

Peaky Blinders seizoen 6 releasedatum netflix bbc one

‘Peaky Blinders’ seizoen 6 releasedatum is eindelijk bekend

De Peaky Blinders seizoen 6 releasedatum is bekend. Het zesde en laatste seizoen met o.a. Cilian Murphy en Tom Hardy verschijn deze maand nog.

Peaky Blinders seizoen 6 releasedatum netflix bbc one

Peaky Blinders keert op 27 februari terug voor het zesde en laatste seizoen, te zien bij BBC One, met elke zondag nieuwe afleveringen. De premièredatum werd dinsdagochtend onthuld via een 42 meter hoge muurschildering in Birmingham.

Cillian Murphy keert terug in zijn hoofdrol als Tommy Shelby, naast onder meer Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Anya Taylor-Joy en Sophie Rundle, terwijl Stephen Graham ook een hoofdrol zal vertolken. Murphy’s co-ster, Helen McRory, stierf in april vorig jaar en zal niet verschijnen in het laatste seizoen.

Peaky is terug en met een knal”, zei maker en schrijver Steven Knight eerder over het komende seizoen. “Na de gedwongen productievertraging als gevolg van de Covid-pandemie, begeet het gezin zich in extreem gevaar en is de inzet nog nooit zo hoog geweest. We geloven dat dit de beste serie van allemaal zal zijn en zijn er zeker van dat onze geweldige fans er dol op zullen zijn. Terwijl de tv-serie op zijn einde loopt, gaat het verhaal in een andere vorm verder.”

Na de première van de show op BBC One, zal Peaky Blinders seizoen 6 op een nog onbekende datum op Netflix verschijnen voor kijkers buiten het VK. In het verleden volgde de serie op Netflix net nadat de originele Britse uitzendingen ten einde liepen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram