GIVEAWAY: Win kaarten met je maten voor ‘Jackass Forever’

GIVEAWAY: Win kaarten met je maten voor ‘Jackass Forever’

Jackass Forever is de laatste film in de serie en wij geven kaarten en merchandise weg. Lees snel verder, doe mee en maak kans.

Na meer dan tien jaar komen de resterende Jackass-leden nog eenmaal bij elkaar voor een film vol idiote stunts. Johnny Knoxville en zijn team gaan voor een laatste keer over alle grenzen heen, en vieren zo hun vreugde van het weer bij elkaar zijn. Dit leidt tot hilarische, absurde en veelal gevaarlijke toestanden. Experimenteren met kanonnen, spinnen, slangen, parachutes en elektrische stoelen? Geen probleem voor deze mannen.

“De vreugde dat ze weer samen zijn met hun beste vrienden en een perfect uitgevoerd schot naar de dingdong vierend, keert de originele Jackass-crew terug
voor nog een ronde van hilarische, waanzinnig absurde en vaak gevaarlijke vertoningen van komedie met een beetje hulp van een opwindende nieuwe cast”, luidt de officiële synopsis. “Johnny en het team gaan in februari nóg verder in Jackass Forever.”

De film heeft zoals gebruikelijk in de hoofdrollen Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Dave England, Wee Man, Danger Ehren en Preston Lacy, evenals nieuwkomers Sean “Poopies” McInerney, Zach “Zackass” Holmes, Rachel Wolfson, Eric Manaka en Jasper Dolphin.

win Jackass Forever kaarten bioscoop WINACTIE ‘Jackass Forever’

Win twee gratis bioscooptickets en een selectie goodies voor deze hilarische stuntfilm. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘jackass’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten voor twee en unieke merchandise!

Succes!

Meedoen kan tot 19 februari en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondee

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram