TRAILER: Nieuwe ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ trailer hint naar terugkeer van Patrick Stewart als Professor X

Patrick Stewart is Professor X in Doctor Strange in the Multiverse of Madness

TRAILER: Nieuwe ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ trailer hint naar terugkeer van Patrick Stewart als Professor X

Nieuwe Doctor Strange in the Multiverse of Madness trailer hint naar terugkeer van Patrick Stewart als Professor X. De film gaat begin mei in première.

Marvel Studios heeft de nieuwste trailer uitgebracht voor regisseur Sam Raimi’s Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Gaat het multiversum na Spider-Man: No Way Home meer oude helden verwelkomen?

De twee minuten durende visual, die in première ging tijdens Super Bowl LVI, toont hoe Doctor Strange, gespeeld door Benedict Cumberbatch, wordt gearresteerd en geconfronteerd met een aantal figuren in een rechtbankachtige setting. De stem van een man, waarvan velen denken dat het Patrick Stewart is die zijn rol als X-Men-Professor X opnieuw vertolkt, stelt vervolgens dat Doctor Strange waarschijnlijk de waarheid zou moeten weten. Ondertussen blijft Wanda Maximoff/Scarlet Witch, gespeeld door Elizabeth Olsen, dealen met de gevolgen van de gebeurtenissen uit WandaVision en zegt tegen Doctor Strange: “Je overtreedt de regels en wordt een held. Ik doe het en ik word de vijand. Het lijkt niet eerlijk.”

Bekijk de volledige nieuwe Doctor Strange in the Multiverse of Madness trailer bovenaan. De nieuwe film die zich afspeelt in de MCU gaat op 6 mei in première.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram