TRAILER: De mens probeert met dinosaurussen samen te leven in ‘Jurassic World: Dominion’

Jurassic World: Dominion trailer bioscoop

TRAILER: De mens probeert met dinosaurussen samen te leven in ‘Jurassic World: Dominion’

De mens probeert met dinosaurussen samen te leven in de nieuwe Jurassic World: Dominion trailer. De film verschijn in juni in de bioscoop.

Universal Pictures heeft de officiële trailer uitgebracht voor Jurassic World: Dominion, het laatste deel in de nieuwste Jurassic Park-trilogie.

De aankomende film speelt zich af in het heden, ongeveer vier jaar na de gebeurtenissen in Jurassic World: Fallen Kingdom. Dominion betekent de terugkeer van Chris Pratt als Owen Grady, Bryce Dallas Howard als Claire Dearing, Daniella Pineda als Dr. Zia, Omar Sy als Barry, Laura Dern als Dr. Ellie Sattler, Sam Neill als Alan Grant en Jeff Goldblum als Ian Malcolm. Een hoop oude gezichten dus, tevens afkomstig uit de eerste trilogie. Daarnaast verwelkomt de film onder meer nieuwkomers DeWanda Wise, Mamoudou Athie, Dichen Lachman en Scott Haze.

De bijna drie minuten durende trailer biedt voldoende context voor de finalefilm, waarin dinosaurussen samen met mensen over de hele wereld leven en jagen. “Mensen en dinosaurussen kunnen niet naast elkaar bestaan. We hebben een ecologische ramp gecreëerd”, zegt Dern in de preview.

“Het ontbreekt ons niet alleen aan heerschappij over de natuur, we zijn er ondergeschikt aan”, voegt Goldblum toe.

De film is geregisseerd door Colin Trevorrow, die tevens samen met Emily Carmichael het script schreef. Trevorrow, Steven Spielberg en Alexandra Derbyshire zijn uitvoerend producent, Frank Marshall en Patrick Crowley produceren.

Bekijk de Jurassic World: Dominion trailer bovenaan. De film gaat op 10 juni in première in de bioscoop.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram