Van deze telefoongadgets wordt iedere man gelukkig

telefoon gadgets

Van deze telefoongadgets wordt iedere man gelukkig

Welke gadgets voor de smartphone moet je echt hebben? Van deze telefoon gadgets wordt iedere man gelukkig.

telefoon gadgets

Als man kunnen we maar niet genoeg krijgen van gadgets. Of het nu een gadget is om koffie te zetten als we nog in bed liggen te suffen, of om de verwarming aan te zetten zodat we in een verwarmd huis thuiskomen: gadgets maken het leven een stuk gemakkelijker. Deze gadgets moet daarom ook iedere man hebben.

De beste telefoon gadgets

In de wereld van de smartphones zijn er genoeg snuisterijen die de aankoop meer dan waard zijn. We weten niet waarom, maar we worden gewoon onwijs gelukkig van gadgets. Ze maken het leven nét wat gemakkelijker. Van deze telefoon gadgets wordt iedere man gelukkig.

1. Een goed hoesje

Hoewel een goed hoesje vanzelfsprekend klinkt, is de keuze reuze wanneer het aankomt op goede bescherming van je telefoon. Stel, je hebt net de Samsung s21 fe gekocht en je wilt niet dat hij binnen de kortste keren een gebarsten scherm heeft. Kies dan een van deze originele Samsung hoesjes en accessoires voor optimale bescherming. Er is voor ieder wat wils!

2. Laser keyboard

Met een laser keyboard kun je overal typen, waar je maar wilt. Doordat het toetsenbord minder geluid maakt dan een ‘normaal’ toetsenbord zullen anderen geen overlast hebben door jouw fanatiek getyp. Daarnaast is hij ook nog eens minder belastend voor je polsen.

3. Solar Charger

Laad je telefoon op door middel van zonlicht! Deze lader biedt je de kans om extra stroom bij je te hebben. De accu van de zonnelader laadt zichzelf op wanneer er voldoende zonlicht is. Zo zit je nooit meer zonder batterij.

4. Telefoonhouder fiets

In Nederland fietsen we nu eenmaal graag, weer of geen weer. Wel handig als je je telefoon op een veilige plek hebt. Met de telefoonhouder klik je je telefoon gemakkelijk op je stuur, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Dit is dé manier om een navigatie te gebruiken op de fiets.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram