adidas YZY KNIT RNR wordt gelanceerd in “Stone Carbon”

adidas YZY KNIT RNR "Stone Carbon"

adidas YZY KNIT RNR wordt gelanceerd in “Stone Carbon”

Een adidas YZY KNIT RNR “Stone Carbon” is onderweg. De sokachtige YEEZY sneakers moet medio februari 2022 verkrijgbaar zijn.

adidas YZY KNIT RNR "Stone Carbon"

Het jaar 2021 was een belangrijke voor Kanye West en zijn YEEZY-schoenenimperium, aangezien hij erin slaagde een waanzinnig aantal kleurstellingen voor zijn bestaande modellen te blijven introduceren. Tegelijkertijd bracht hij nieuwe releases uit. Een van de stijlen die dit jaar op de markt kwam, was de adidas YZY KNIT RNR, en na te zijn getoond in een “Sulphur” colorway, is het sokachtige silhouet nu opgedoken in een gedempt “Stone Carbon”-palet.

De eerste foto’s van de schoenen – die werden onthuld door YEEZY MAFIA – laten alle tweekleurige details van de schoen zien. Rond de enkels van dit stevige model komt een klein gebreid gebied dat voorzien van een lichtbruine kleur, terwijl het grootste deel qua basislaag is overgoten met een “Stone Carbon”-tint. Zoals veel van Ye’s adidas YEEZY-modellen, is de branding zeer minimaal en kan deze alleen in tonale uitvoering worden gezien bij de buitenzolen met chevronpatroon en de inlegzolen met co-branding. Bovendien wordt de Amerikaanse maat van de schoen in zwart lettertype op de kragen gedrukt voor extra flair.

In tegenstelling tot de “Sulphur”-vertolking, die alleen in de VS is uitgebracht, zal deze variant op wereldwijde schaal worden gelanceerd. De adidas YZY KNIT RNR “Stone Carbon” zal naar verwachting in februari 2022 verkrijgbaar zijn en worden verkocht voor € 200.

adidas YZY KNIT RNR "Stone Carbon" adidas YZY KNIT RNR "Stone Carbon"

Post a Comment

#Volg ons op Instagram