Squid Game-actrice Jung Ho-yeon is de nieuwste wereldwijde ambassadrice van Louis Vuitton

Squid Game-actrice Jung Ho-yeon ambassadrice Louis Vuitton

Squid Game-actrice Jung Ho-yeon is de nieuwste wereldwijde ambassadrice van Louis Vuitton

Squid Game-actrice Jung Ho-yeon is de nieuwste wereldwijde ambassadrice van Louis Vuitton. De Koreaanse vertegenwoordigt fashion, horloges en sieraden.

Squid Game-actrice Jung Ho-yeon ambassadrice Louis Vuitton

Als je het Netflix-fenomeen Squid Game nog niet hebt gezien, dan is het de hoogste tijd om in te schakelen, want de psychologische thriller produceert een nieuw tijdperk van Koreaanse supersterren. Jung Ho-yeon, die de Noord-Koreaanse Kang Sae-byeok speelt, is niet alleen de meest gevolgde Koreaanse actrice op Instagram met 16,2 miljoen volgers op het moment van schrijven, maar is nu ook Louis Vuitton’s Global House Ambassador voor mode, horloges en sieraden.

Jungs carrière begon in de mode-industrie, waar ze model stond voor Louis Vuitton in diens confectie-campagne in 2017, waarna ook schitterde op de catwalk van het modehuis. Na het meedoen bij Korea’s Next Top Model, waar ze als tweede eindigde, was Jung te zien in shoots voor Vogue Girl Korea, Nylon Korea en ELLE Wedding, en was ze een coverster voor Vogue Japan, Vogue Korea, W Korea en Harper’s Bazaar Korea. Het resultaat? Vogue kroonde haar tot Korea’s daadwerkelijke volgende topmodel.

Over de benoeming als ambassadrice zei Nicolas Ghesquière: “Ik werd meteen verliefd op het grote talent en de fantastische persoonlijkheid van HoYeon, en ik kijk ernaar uit om aan dit nieuwe hoofdstuk van de reis te beginnen die we een paar jaar geleden bij Louis Vuitton zijn begonnen.”

In het campagnebeeld is de Squid Game-actrice te zien met een paar Louis Vuitton-slingbackpumps naast een jas met dubbele rij knopen en de nieuwe Twist-tas van het merk in zwart met een slinky zilveren ketting. In een gesprek met Soompi vertelt Jung: “Het is een eer om mijn begin als actrice bij Louis Vuitton te markeren, nadat ik eerder met hen als model heb gewerkt. Ik kijk uit naar elk moment dat ik zal meemaken met Louis Vuitton als hun wereldwijde ambassadeur.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HoYeon Jung(Chung) (@hoooooyeony)

Post a Comment

#Volg ons op Instagram