Nieuwe adidas YEEZY 700 V3 “Copper Fade” sneaker is onthuld

adidas YEEZY 700 V3 "Copper Fade"

Nieuwe adidas YEEZY 700 V3 “Copper Fade” sneaker is onthuld

Een aankomende adidas YEEZY 700 V3 “Copper Fade” sneaker is onthuld. De nieuwe YEEZY schoenen moeten in december 2021 verkrijgbaar zijn.

adidas YEEZY 700 V3 "Copper Fade"

Het is in december twee jaar geleden dat de adidas YEEZY 700 V3 zijn debuut op de markt maakte, en sindsdien is het model in verschillende kleurpaletten vormgegeven. Na eerder in de zomer te zijn onthuld in een “Dark Glow”-kleurstelling, wordt het Three Stripes-model van Kanye nu geserveerd met een aardse “Copper Fade” look.

Duidelijke en gedetailleerde foto’s van de uiteindelijke sneaker moeten nog verschijnen, maar gelukkig heeft YEEZY MAFIA enkele mock-ups gegenereerd die dicht bij het uiteindelijke ontwerp moeten komen.

Zoals gewoonlijk is het bovenwerk gemaakt van mesh en versierd met rubberen, futuristisch ogende mallen op de zij- en mediale wanden. Deze zijn gestyled met een gradiënt-esthetiek en beginnen met oranje aan de voorkant, voordat het in bruin vervaagt. Delen van de schoenen, zoals de neopreen inlegzool en de tongen met een oneindig vetersysteem, zijn allemaal ondergedompeld in de titulaire tint. De tussenzolen zitten vol met EVA-schuim om dragers voldoende comfort te bieden, en zijn gekleed met een donkergrijze buitenkant langs de zijkanten, terwijl een blok gedempt oranje de achterkant siert. Het loopvlak rondt alles af met een donkergrijs visgraatpatroon.

De adidas YEEZY 700 V3 “Copper Fade” sneakers zullen normaal gesproken voor € 200,- via adidas en andere winkels verkrijgbaar zijn, met een verwachte releasedatum in december 2021.

adidas YEEZY 700 V3 "Copper Fade"

adidas YEEZY 700 V3 "Copper Fade"

Post a Comment

#Volg ons op Instagram