Dit zijn de populairste films en series op Netflix

populairste films en series op Netflix

Dit zijn de populairste films en series op Netflix

De officiële lijst van populairste films en series op Netflix is onthuld, gebaseerd op het aantal accounts dat een titel heeft aangeklikt en gestreamd.

populairste films en series op Netflix

Netflix heeft voor het eerst gegevens gedeeld die de populairste series en films in kaart brengen. Zitten jouw favorieten ertussen?

Volgens berichtgeving betrad de co-CEO en chief content officer van de streamingdienst, Ted Sarandos, het podium tijdens de Code Conference van Vox Media om de lijst te onthullen. Hij onthulde twee dia’s met ranglijsten – beide opgenomen tijdens de eerste 28 dagen van een titel – op basis van het aantal accounts dat op de titel heeft geklikt en minimaal twee minuten heeft gestreamd, of de totale hoeveelheid tijd dat deze is gestreamd.

Sarandos bevestigde dat het eerste seizoen van Bridgerton de nummer 1 plek innam als de meest populaire tv-series op beide ranglijsten. Extraction kwam als overwinnaar uit de bus als de film met het hoogste aantal clicks, terwijl Birdbox nummer 1 was qua kijkuren. Andere shows en films die in de top 10 stonden, zijn onder meer Lupin: Part 1, The Witcher: Season 1, Money Heist: Part 4, Army of the Dead, Murder Mystery en Spenser Confidential.

“We proberen transparanter te zijn met talent, met de markt”, zei Sarandos, eraan toevoegend dat de streaminggegevens van het platform “meestal een grote zwarte doos” zijn. Hij bevestigde ook dat Squid Game momenteel op schema ligt om de populairste serie van Netflix te worden. “We zagen dat niet aankomen, gezien de wereldwijde populariteit”, gaf Sarandos toe.

Bekijk de onderstaande lijst met populairste films en series op Netflix.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram