TRAILER: ‘Stranger Things’ Seizoen 4 heeft eindelijk nieuwe previewbeelden

nieuwe Stranger Things Seizoen 4 trailer

TRAILER: ‘Stranger Things’ Seizoen 4 heeft eindelijk nieuwe previewbeelden

Een nieuwe Stranger Things Seizoen 4 trailer is eindelijk hier. Het nieuwe seizoen van de hitserie verschijn in 2022 bij Netflix.

Een nieuwe trailer van Stranger Things seizoen 4 arriveerde afgelopen weekend als onderdeel van het Tudum-evenement van Netflix. De videoclip van anderhalve minuut introduceert een nieuwe spookachtige locatie, Creel House, en begint met het klassieke nostalgische gevoel van de serie, voordat een bewogen geschiedenis achter de locatie wordt onthuld.

The Creel House, gelegen in Hawkins, Indiana, werd ooit bewoond door Victor Creel voordat hij werd opgesloten in een psychiatrisch ziekenhuis voor de gruwelijke moord op zijn familie. Creel beweert dat het een “wraakzuchtige demon” was die het deed. “Ik dacht dat ik doodging … dus ik werd overspoeld met opluchting … maar er was ook een gevoel van verschrikkelijk verdriet”, aldus een citaat van Creel in een Netflix-nieuwsfilm-teaser. De trailer geeft een voorproefje van de reeks gebeurtenissen die volgden op de moorden, voordat een bekende cast van personages wordt getoond die inbreken in het spookhuis, waar een onheilspellende staande klok staat.

Het vervolg van de serie zal ergens in 2022 aanvangen. Bekijk de nieuwe Stranger Things Seizoen 4 trailer bovenaan en blijf op de hoogte via ons voor meer details.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram