De iPhone 13 is nog niet eens onthuld en er is al over de iPhone 14 gelekt

iphone 14 nieuws gelekt design

De iPhone 13 is nog niet eens onthuld en er is al over de iPhone 14 gelekt

De iPhone 13 is nog niet eens onthuld en er is al over de iPhone 14 gelekt. Volgens bronnen verdwijnt de noth en camerabobbel.

Het grote evenement van Apple waar onder meer de iPhone 13 zal worden onthuld heeft nog niet eens plaatsgevonden en er komen al geruchten over de iPhone 14 naar buiten.

Geopenbaard door Apple-leaker Jon Prosser, is een render gemaakt van het gelekte materiaal dat hij heeft gezien, om zo zijn bron te beschermen. En dankzij het lek kunnen we een zeer op de iPhone 4 geïnspireerde update zien.

Hoewel de smartphone zogenaamd iets dikker zal zijn, zullen de camerabobbel en verhoogde lenzen in de glazen achterkant nu geheel in de rug van het toestel worden verwerkt, zodat een volledig vlakke look ontstaat. De telefoon heeft verder een vierkant ontwerp met ronde volumeknoppen, een titanium chassis en nieuwe luidsprekers. Aan een van de meer gevraagde upgrades, namelijk het verwijderen van de inkeping waar nu alleen een punch-hole camera aanwezig is, is voldaan. Dit toestel zal nog steeds worden aangeboden met een Lightning-poort.

Hoewel er nog geruime tijd is tot de release van de iPhone 14, waarmee Apple ook over voldoende tijd heeft beschikt voor veranderingen, zeggen velen dat dit gelekte ontwerp een stap in de goede richting is.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram