“Samsung Galaxy S21 FE wordt op 8 september aangekondigd”

Samsung Galaxy S21 FE

“Samsung Galaxy S21 FE wordt op 8 september aangekondigd”

De nieuwe Samsung Galaxy S21 FE wordt op 8 september aangekondigd volgens geruchten. Ga jij de nieuwe Samsung smartphone kopen?

Samsung Galaxy S21 FE

Foto: Samsung Galaxy S21 ter illustratie

Het heeft even geduurd, maar het lijkt er nu toch echt van te komen dat Samsung’s nieuwe Galaxy S21 FE zal worden aangekondigd. Volgens geruchtmakende berichtgeving staat de officiële aankondiging van het nieuwe toestel zelfs al gepland voor 8 september.

Volgens een de recente tweet van Mauri QHD hieronder, zal de veelbesproken Galaxy S21 FE op 8 september aanstaande worden aangekondigd door het Koreaanse elektronicabedrijf. Samsung bevestigde meermaals dat het Galaxy S21 FE-toestel echt onderweg zou zijn. Tevens zou een goedkopere versie van de Samsung Galaxy S21 een officieel debuut maken tijdens het Galaxy Z Fold 3-evenement in augustus. Deze smartphone werd we echter nog niet onthuld. Experts denken dat dit zou kunnen zijn vanwege het nog altijd aanwezige chiptekort.

Overigens zit Samsung niet stil als het gaat om diens nieuwe toestel teasen, want de Galaxy S21 FE was eerder kort te zien op de Instagram-pagina en op de website. Zo waren de eerste supportpagina’s voor het toestel vorige week zichtbaar. Over het algemeen een betrouwbare hint dat de smartphone onderweg is. Ook lijken de beschikbare pagina’s duidelijk te maken dat we vier kleurversies kunnen verwachten voor onze Nederlandse markt; met grijs, groen, paars en wit. Aanvullend zouden er twee opslag-varianten verkrijgbaar zijn; met 128 en 256GB.

Gerenommeerd smartphone-leaker Max Weinbach toonde daarnaast recent nog op Twitter onderstaande foto, die zou moeten zijn gemaakt in een officiële Samsung Store.

Of de Samsung Galaxy S21 FE daadwerkelijk op 8 september zal worden onthuld is nog maar de vraag. We weten echter wel dat deze smartphone de geboren opvolger is van de Galaxy S20 Fe, en in feite een voordeligere variant is van de normale S21 van Samsung. Men verwacht echt dat deze telefoon goedkoper zal zijn dan zijn voorganger, waarbij het eerdere exemplaar aanvankelijk voor zo’n € 700 werd verkocht. De standaard Samsung Galaxy S21 blijft voor de liefhebber overigens ook nog een hele serieuze optie qua inhoud en prijs, waarmee het extra onlogisch is om de FE (Fan Edition) in diezelfde prijscategorie te schalen.

Het aankomende toestel zou beschikken over een design wat niet heel anders is dan dat van de S21. Zo zien we bijvoorbeeld een 6,4 inch-amoled-scherm met een hoge 120Hz-ververssnelheid. Binnenin liggen een Snapdragon 888-processor (6/8GB werkgeheugen) en 128/256GB opslagruimte.

Houd ons in de gaten voor meer info over de aankomende Samsung Galaxy S21 FE, diens prijs en bijbehorende releasedatum. Zoek je nu al een toestel? Denk dan aan de reguliere Samsung Galaxy S21 of de opvouwbare Samsung Galaxy Z Fold 3!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram