Hackers verkopen nu al cheats voor ‘Battlefield 2042’

Battlefield 2042 cheats

Hackers verkopen nu al cheats voor ‘Battlefield 2042’

Battlefield 2042 cheats worden nu al verkocht door hackers. De game komt pas over twee maanden uit, maar de pret is nu al voorbij.

Battlefield 2042 cheats

Maanden voordat Battlefield 2042 zelfs nog maar is uitgebracht, zijn online hackersgroepen al begonnen met het verkopen van cheats voor de aankomende shooter-game van EA en DICE.

Volgens Kotaku biedt een website genaamd iWantCheats gamers een hele reeks verschillende Battlefield 2042 cheats aan. Op z’n zachtst gezegd opvallend, want de game staat gepland voor release medio eind oktober. De service biedt van alles; van aimbots die je wapen automatisch op targets vergrendelen tot radars die de locaties onthullen van verschillende items waarop je normaal gesproken moet jagen. Het enige wat je hoeft te doen om het plezier voor alle anderen te verpesten, is de cheat te kopen, het programma uit te voeren en het spel te starten voordat je de cheats in het spel instelt.

Gelukkig zijn de cheats die tot nu toe worden aangeboden alleen voor de pc-versie van Battlefield 2042 en werken ze niet op consoles, maar het bedrijf biedt ook advies en tips om ze mogelijk te laten werken op de Xbox of PlayStation, dus gamers moeten oppassen voor valsspelers, ongeacht op welk platform ze zich bevinden. Hopelijk zullen DICE en EA ook werken aan het aanscherpen van cheatdetectie en beperkingen opleggen aan accounts die worden betrapt.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram