TRAILER: Heb jij de eerste officiële ‘Call of Duty: Vanguard’ trailer al gezien?

Call of Duty: Vanguard trailer

TRAILER: Heb jij de eerste officiële ‘Call of Duty: Vanguard’ trailer al gezien?

De eerste officiële Call of Duty: Vanguard trailer is nu te zien en gaat gepaard met de releasedatum van het spel. Ga jij de nieuwe COD-game spelen?

Activision deelde de eerste volledige trailer voor Call of Duty: Vanguard afgelopen week tijdens een onthullingsstream. Heb jij de previewbeelden al gezien?

De nieuwe gameplay strekt zich uit over alle vier de theaters van de Tweede Wereldoorlog: het oostfront, het westfront, Noord-Afrika en de Stille Oceaan. Net als bij oudere Call of Duty-edities, zal Vanguard een campagne hosten die vier point-of-view-personages volgt: soldaat Lucas Riggs van het Britse Achtste Leger, sergeant Arthur Kingsley van het Britse leger, luitenant Wade Jackson van de Amerikaanse marine en luitenant Polina Petrova van het Rode Leger — in verschillende delen van de kaart.

In de opening van de trailer luidt een onheilspellende voice-over de non-stop actie in die in elk domein plaatsvindt: “De hele wereld staat in brand. Soms is de enige manier om de vlammen te doven met meer vuur.”

Een zwerm gevechtsvliegtuigen zweeft vervolgens over een gevangengenomen stad, voordat beelden van tanks en soldaten die aan land vechten in het North Africa Theatre in de schijnwerpers komen te staan. De trailer biedt een eerste blik op het oostfront, waar sluipschutters een cruciale rol lijken te spelen bij het overleven, en het westfront, waar gevechten plaatsvinden in de lucht.

De video gaat dan verder in het Pacific Theatre, waar spelers vanaf slagschepen op zee op aanvallende vliegtuigen schieten, voordat wordt afgesloten met een angstaanjagende POV-opname van een speler die aan een parachute door een door oorlog geteisterde lucht valt.

Vanguard zal een enorme multiplayer-modus hebben, met 20 kaarten die beschikbaar zijn bij de lancering, waaronder 16 gemaakt voor de kerngameplay. Elders zal de game voor het eerst binnen de franchise een crossover verwelkomen, met een nieuwe Zombies-modus die het Dark Aether-verhaal verweeft met de gameplay van Vanguard.

Vanguard is ontwikkeld door Sledgehammer Games, dezelfde entiteit achter Call of Duty: Advanced Warfare en Call of Duty: WWII. De nieuwe game verschijnt op 5 november voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Bekijk de Call of Duty: Vanguard trailer nu bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram