adidas YEEZY BOOST 700 “Fadazu” sneaker lekt uit

YEEZY BOOST 700 "Fadazu"

adidas YEEZY BOOST 700 “Fadazu” sneaker lekt uit

De adidas YEEZY BOOST 700 “Fadazu” is uitgelekt. De nieuwe YEEZY sneaker dook voor het eerst op in de ‘sneaker circle’-tweet van Kanye West in 2020.

YEEZY BOOST 700 "Fadazu"

Fans van de adidas x YEEZY-lijn van rapper, ontwerper en evangelist Kanye West kunnen hun hart ophalen met de nieuw gelekte YEEZY BOOST 700 “Fadazu”. De oplettende kijker herinnert zich wellicht dat deze schoen voor het eerst werd getoond in de “sneaker circle”-tweet van West zelf in 2020 (onderaan te zien). De “Fadazu” heeft een kleurenschema dat doet denken aan de YEEZY BOOST 700 “Inertia” en een naam die zich waarschijnlijk vertaalt naar “Faded Azure/Azul.”

Dikke, blokachtige blauwgrijze tussenzolen zijn verfraaid met langwerpige oranje ovalen – op een manier die doet denken aan de ‘Inertia’ – en zitten natuurlijk boordevol veerkrachtige BOOST-demping. Het bovenwerk is echter enorm anders dan het ‘Inertia’-model. Dit gedeelte heeft namelijk een heldere mix van aqua-gaas en suède, nog verder verfraaid met sportblauw gaas rond de toebox en een zachte hemelsblauwe suède toebox-overlay. Veters worden gepresenteerd in donkergrijs, en eivormige accenten van hi-vis reflecterende details zijn aanwezig onder de kraag.

De adidas YEEZY BOOST 700 “Fadazu” heeft nog geen officiële releasedatum gekregen, maar zal waarschijnlijk later in 2021 in de winkels verschijnen.

Fotocredits: Influencevisions_

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram