adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Light” heeft een releasedatum

adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Light” heeft een releasedatum

De adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Light” releasedatum lijkt bekend. De nieuwe YEEZY sneakers met UV-gevoelig materiaal zijn deze maand te koop.

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Light" releasedatumHet “Mono Pack” voortzettend, hebben we nu een officiële blik op de adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Light”, die is voorzien van UV-gevoelige eigenschappen. Ga jij de nieuwe YEEZY sneakers kopen deze maand?

De aankomende release is gecentreerd rond een schone gebroken witte toon die tot uiting komt in het bovenwerk van de schoen. Het is interessant om op te merken dat het bovenwerk is gemaakt van een UV-gevoelig materiaal dat reageert wanneer het wordt blootgesteld aan zonlicht. Bij blootstelling verschuift het uit één stuk bestaande Primeknit-bovenwerk naar een lichtroze tint, terwijl de geweven post-dyed monofilament zijstreep donkerder wordt. Ter afronding van het ontwerp van de schoen zien we een structuur rond de hals, bijpassende inlegzool, geweven veters en een doorschijnende rubberen zooleenheid die wordt ondersteund door een ingekapseld BOOST-systeem over de volledige lengte.

De adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Light” releasedatum lijkt officieel vastgesteld op 21 augustus en de schoenen gaan € 220,- kosten.

 

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Light" releasedatum

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Light" releasedatum

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Light" releasedatum

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram