Off-White onthult release-informatie van Nike Dunk Low “THE 50” 01 van 50 en 50 van 50

Off-White x Nike Dunk Low "THE 50"

Off-White onthult release-informatie van Nike Dunk Low “THE 50” 01 van 50 en 50 van 50

Off-White heeft release-informatie onthuld van de nummer 01 en nummer 50 sneakers uit de Off-White x Nike Dunk Low “THE 50”-collectie.

Off White x Nike Dunk Low "THE 50" release informatie 01 & 50

Na een reeks vroege afbeeldingen heeft Off-White nu officieel release-informatie geleverd voor de eerste en laatste modellen die zijn opgenomen in Virgil Abloh’s Nike Dunk Low “THE 50”-samenwerking. Ook hebben we meer gedetailleerde beelden van de ‘Lot 16 of 50’ sneaker.

Geïnspireerd door de vintage Dunk, bevat de Off-White Dunk Low maar liefst 50 unieke op maat gemaakte sneakers, elk geaccentueerd door verschillende kleuren op de kenmerkende Off-White-kenmerken, zoals de tong, ritssluiting, Swoosh-lipje en veters. Elk paar is ook uitgerust met een speciaal genummerd hielstuk dat je laat weten welke schoen je draagt.”

De Lot 01 van 50 en Lot 50 van 50-uitvoeringen uit de collectie onderscheiden zich van de uitgebreide reeks sneakers omdat het witte en zwarte iteraties zijn. Elke colorway is speciaal gemarkeerd met metallic zilver zilver Swoosh branding voor een opvallende look.

‘Lot 01 of 50’ en ‘ Lot 50 of 50’ uit de Off-White x Nike Dunk Low “THE 50” worden vandaag 2 augustus exclusief aangeboden op Off-White-locaties via een loterij. Details voor de release zijn hieronder te vinden. Tenzij je in de buurt van een van de winkels bent of iemand kent in een van onderstaande steden – store pick-up is immers verplicht – lijken we in Nederland overgeleverd aan resellers.

Tekst gaat onder Instagram-posts verder

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Off-White™ (@off____white)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Off-White™ (@off____white)

Beelden Off-White x Nike Dunk Low “THE 50″ Lot 16/50” duiken op

Naast eerdere beelden van de modellen die zijn opgenomen in de Off-White x Nike Dunk Low “THE 50”-collectie, hebben we nu een gedetailleerd overzicht van de “16 of 50”-versie die te vinden is in de uitgebreide assortiment sneakers.

De “16 of 50” heeft een crèmekleurige leren basis die wordt geaccentueerd door overlays van harig grijs suède met verschillende veters, een label met een ritssluiting, een genummerde middenzoolbadge en industriële tekst. Kleuraccenten komen in de vorm van groenblauwe lipjes en contrasterende felblauwe tongen die helpen om zichtbare schuimdetails te introduceren. Ter afwerking van het ontwerp van de schoenen zijn crèmekleurige tussenzolen en grijze rubberen buitenzolen zichtbaar die in kleur overeenkomen met de bovenkant, gemarkeerd met wervelende oranje “16 of 50” badges.

De “16 of 50”-uitvoering wordt uitgebracht als onderdeel van de Off-White x Nike Dunk Row “THE 50”-collectie die ergens dit najaar uitkomt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Teddys SoleHouse LLC (@teddyssole)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram