adidas YEEZY 700 V3 “Dark Glow” ontdoet zich van zwarte kleur in het donker

adidas YEEZY 700 V3 "Dark Glow"

adidas YEEZY 700 V3 “Dark Glow” ontdoet zich van zwarte kleur in het donker

De aankomende adidas YEEZY 700 V3 “Dark Glow” schudt zijn zwart jas van zich af in het donker. Ga jij de nieuwe YEEZY sneakers kopen binnenkort?

adidas YEEZY 700 V3 "Dark Glow"

De resterende maanden van 2021 zitten boordevol nieuwe YEEZY-lanceringen, waaronder deze gloednieuwe adidas YEEZY 700 V3 “Dark Glow”, die zojuist via gelekte beelden is verschenen.

Op het eerste gezicht lijkt dit specifieke deel misschien identiek aan de “Alvah” -kleurstelling die in april 2020 werd gelanceerd, maar er is hier een ontwerpelement waarmee het model zich onderscheidt. Het YEEZY-team heeft bevestigd dat de futuristische kooien die aan de zijpanelen van deze lifestyle-uitvoering zijn bevestigd, glow-in-the-dark-mogelijkheden bieden. Ze schitteren echter met een levendig blauw in plaats van het eerder geziene groen bij de schoenen van het merk. Andere delen van de sneakers zijn in wezen op dezelfde manier ontworpen als de “Alvah”, aangezien de bovenste constructies en onderste eenheden volledig in het zwart zijn gekleurd. In de tussenzolen zit zoals gebruikelijk een aanzienlijke hoeveelheid EVA-schuim om dragers een comfortabele rit te bieden.

Volgens YEEZY MAFIA wordt de YEEZY 700 V3 “Dark Glow” in de komende weken verwacht voor de gebruikelijke prijs van € 200.

adidas YEEZY 700 V3 "Dark Glow"

Afbeeldingen: YEEZY Mafia

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram